scadere in greutate
Buna!Mi-a aparut o adenopatie laterocervicala nedureroasa de 2 luni si jumatate.Am avut probleme cu dintii si cu o albina care m-a piscat de pielea capului.Am fost la 3 medici ORL si am facut analize de sange.OK.Medicii au spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez, dar eu m-am apucat sa mai caut pe net, sa vb cu persoane care au avut probleme grave samd
Am intrat in panica.Mi se parea ca am simptome.Acum vad ca nu prea mai transpir, nu ma mai doare capul si nici pielea nu ma mananca daca nu ma gandesc mereu la asta.Doar ca mi-am dat stomacul peste cap.N-am mai putut sa mananc si ma gandeam in permanenta ca sunt bolnava si plangeam.I-am disperat pe ai mei.Am slabit vreo 3 kg (pt k nu puteam sa mananc) si cred ca m-am ales cu un reflux gastroesofagian.In sfarsit sunt si alti factori.
Intrebarea e :poti sa slabesti pe fond nervos, ca urmare a depresiei?
Am intrat in panica.Mi se parea ca am simptome.Acum vad ca nu prea mai transpir, nu ma mai doare capul si nici pielea nu ma mananca daca nu ma gandesc mereu la asta.Doar ca mi-am dat stomacul peste cap.N-am mai putut sa mananc si ma gandeam in permanenta ca sunt bolnava si plangeam.I-am disperat pe ai mei.Am slabit vreo 3 kg (pt k nu puteam sa mananc) si cred ca m-am ales cu un reflux gastroesofagian.In sfarsit sunt si alti factori.
Intrebarea e :poti sa slabesti pe fond nervos, ca urmare a depresiei?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5familia mea imi face rau?
- 7Cum am slabit!
- 1am slabit foarte mult
- 7as dori un regim de slabit
- 4Obezitate - sfaturi practice
- 3Va rog sa ma ajutati, vreau sa slabesc
- 742Herbalife?
- 6vreau sa slabesc
- 4obezitate gr.3
- 3reusesc mereu sa slabesc cand imi propun
- 5Ce stiti despre medicamentul de slabit Slim Ball-Formula?
- 3dieta cu tarate de grau
- 5vreau sa slabesc - am tinut mai multe cure
- 3consultatie nutritionist.. vreau sa slabesc
- 60Operatii de slabit
- 3vreau sa slabesc
- 1Vreau sa slabesc
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 1fara zahar
- 3Grup de suport pentru cei ce trebuie sa dea jos peste 40 de kg
Mai multe informații despre: Slabirea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: