scadere in greutate
Buna!Mi-a aparut o adenopatie laterocervicala nedureroasa de 2 luni si jumatate.Am avut probleme cu dintii si cu o albina care m-a piscat de pielea capului.Am fost la 3 medici ORL si am facut analize de sange.OK.Medicii au spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez, dar eu m-am apucat sa mai caut pe net, sa vb cu persoane care au avut probleme grave samd
Am intrat in panica.Mi se parea ca am simptome.Acum vad ca nu prea mai transpir, nu ma mai doare capul si nici pielea nu ma mananca daca nu ma gandesc mereu la asta.Doar ca mi-am dat stomacul peste cap.N-am mai putut sa mananc si ma gandeam in permanenta ca sunt bolnava si plangeam.I-am disperat pe ai mei.Am slabit vreo 3 kg (pt k nu puteam sa mananc) si cred ca m-am ales cu un reflux gastroesofagian.In sfarsit sunt si alti factori.
Intrebarea e :poti sa slabesti pe fond nervos, ca urmare a depresiei?
Am intrat in panica.Mi se parea ca am simptome.Acum vad ca nu prea mai transpir, nu ma mai doare capul si nici pielea nu ma mananca daca nu ma gandesc mereu la asta.Doar ca mi-am dat stomacul peste cap.N-am mai putut sa mananc si ma gandeam in permanenta ca sunt bolnava si plangeam.I-am disperat pe ai mei.Am slabit vreo 3 kg (pt k nu puteam sa mananc) si cred ca m-am ales cu un reflux gastroesofagian.In sfarsit sunt si alti factori.
Intrebarea e :poti sa slabesti pe fond nervos, ca urmare a depresiei?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2si eu vreau sa slabesc..
- 6"castig" 27 kg in 2 ani... ce sa fac sa ajung la o greutate normala?
- 6buna
- 6a incercat cineva reductilul?
- 3154 cm si 95 de kg si ma chinui de multi ani cu diverse diete
- 4epilepsie? cum sa scad in greutate?
- 2acupunctura si slabirea
- 1dieta fara ceaiuri si medicamente
- 48super slim chinezesc si slabirea
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 4Trebuie sa slabesc 9 kg.. ce imi recomandati?
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 4o dieta pentru a slabii usor
- 5Program pentru slabit cu mancare gata preparata
- 6Pastile de slabit?
- 3Am nevoie de sfatul unui medic nutritonist!
- 6daca nu mai inghiti saliva, poti slabi?
- 3Lipsa diagnostic: cardio sau gastro sau altceva?
- 5Asa vei slabi sanatos
- 1Dieta
Mai multe informații despre: Slabirea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: