scaun des si cu mucus
BAietelul meu de 1 an si 7 luni trece acum printr-o perioada cu varsaturi si scaune dese si moi. Am fost la doctor si ii dau tratamentul cu boitix, hidrasec si regim alimentar.A inceput sa vomite sambata noaptea. in urma cu 2 zile nu a prea vrut sa manance si cerea multa apa. Duminica a vomitata si i-a mers burtica scaune foarte moi si cu mucus, am inceput sa i dau ceai de menta cu lingurita ca sa nu mai vomite si a functionat. De duminica nu mai varsa dar inca ii merge burta. Azi e miercuri. Duminica si Luni nu a mancat doar a baut si a dormit mult. De Marti a fost mai vioi a dormit mult mai putin dar inca face 3-4 scaune moi aproape apa dar acum fara mucus. Ce ma ingrijoreaza este faptul ca el facea in general scaunele mai moi si cate 3-4 sau chiar 5 pe zi de cand l-am nascut. Cateodata erau cu mucus altadata nu. Am alaptat pana la 1 an si 6 luni si pana atunci nu prea a vrut sa manance doar sugea. De cand nu l-am mai alaptat mananca bine dar scaunele sunt cam nedigerate si de 2, 3 4 ori pe zi. si nu pune pe el. Are 9, 300 kg. am citit un articol despre fibroza cistica si m-am ingrijorat. VA rog da-ti-mi un sfat. VA multumesc.
1 comentarii
0
07-07-2009, ora 14:49
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna ziua!
Sfatul meu este sa consultati inca o data medicul pediatru pt o noua anamneza in urma careia sa i se acorde atentia cuvenita atat diagnozei cat si a tratamentului.
Multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Sfatul meu este sa consultati inca o data medicul pediatru pt o noua anamneza in urma careia sa i se acorde atentia cuvenita atat diagnozei cat si a tratamentului.
Multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Alte subiecte recente din această secțiune: