Scaun la copiii
Am un copil 2 ani si de o luna face scaun cu mucus si sange iam facut si coprocultura si nu a iesit nimic nu mai sti ce sa fac.bea lapte de vaca de un an si nu sa intamplat niciodata.
2 comentarii
Trebuie neaparat sa il vada un medic (gastroenterolog), sa se stabileasca de la ce si de unde e sangerarea! Chiar daca nu mai vezi sange, sa-i faci testul ADLER, poate are sangerare oculta, nu se vede, dar il poate anemia.
Mucusul in scaun arata ca ceva irita intestinele. Poate ar trebui sa-i faci teste pentru depistarea intolerantelor/alergiilor alimentare. Poate are intoleranta chiar la lapte! Evita sa-i mai dai cruditati, totul fiert. la cuptor etc. Consulta-te si cu pediatrul, trebuie gasita o solutie sa nu mai sufere copilul.
Sanatate!
Mucusul in scaun arata ca ceva irita intestinele. Poate ar trebui sa-i faci teste pentru depistarea intolerantelor/alergiilor alimentare. Poate are intoleranta chiar la lapte! Evita sa-i mai dai cruditati, totul fiert. la cuptor etc. Consulta-te si cu pediatrul, trebuie gasita o solutie sa nu mai sufere copilul.
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diaree la bebelus
- 70scaune cu mucus si sange
- 7De aprox. 3 saptamani scaune moi, 1-3 pe zi
- 0Scaune tari si mai apoi apoase la un bebe de 1 an si 3 luni
- 4scaune foarte foarte lichide
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 1Scaune moi si cu resturi alimentare foarte vizibile
- 2Durere palpare ficat, alimente nedigerate scaun, nod in gat
- 0Bebelus de 6 luni scaun cu mucus
- 3Probleme de sanatate
- 1Ajutati-ma: baietel de 4 ani cu diaree, temperatura si varsaturi
- 3Scaun moale noaptea
- 2Consum de bere
- 0Probleme scaun
- 0Lipsa poftei de mâncare și scaun moale
- 1Constipatie vs diaree
- 0Scaune moi. Eu, in mod normal, am constipatie cronica.
- 3Greață în special dimineața
- 0Laptele praf
Mai multe informații despre: scaunul moale cu mucus scaunul moale