Scaun bebelus 8-9 pe zi

02-08-2022
Dedela
Nu este medic/terapeut
Dedela
Buna ziua!Am un baietel de 11 luni iar de 6 zile ne confruntam cu scaune foarte multe 8-9 pe zi!Dupa orce masa avem scaun :dimineata dupa lapte sunt diareice apoi dupa mic dejun si celelalte mese sunt normale doar ca foarte multe si pana seara elimina toata mancarea.El nu prezinta nici o alta simptoma, este foarte activ, mananca, nu vomita nu il doare nimic.Ce ar putea avea???Multumesc!
4 comentarii
0
03-08-2022, ora 20:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti cu copilul la medicul pediatru pentru consult si tratament. Nu stati asa. Nu e ceva normal.
0
04-08-2022, ora 00:05
Dedela
Nu este medic/terapeut
Dedela
Am fost doamna draga, nu sunt atat de inconstienta sa il tin asa acasa si nu i-a facut absolut nimic!S-a uitat la el sa vada daca nu e deshidratat, la burta si concluzia a fost ca nu are nimic sa merg acasa pentru ca el este foarte activ si un copil bolnav are alte simptome si ca pot fi simptome de la dinti!Mentionez ca sunt in strainatate si aici ”totul e normal”:((!Sunt disperata si de asta am scris aici in speranta ca poate o sa imi raspunda un medic!
0
04-08-2022, ora 10:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate fi intoleranta la lactoza. Vorbiti cu medicul si faceti testele pentru intoleranta la lactoza.
0
04-08-2022, ora 13:42
Dedela
Nu este medic/terapeut
Dedela
Am vorbit din nou la medic si am reusit ”sa ne bage in seama”.Asteptam rezultatele la examenul coproparazitologic si apoi daca nu ii gaseste nimic ii face alte investigatii inclusiv cel de intoleranta la lactoza.Eu am zis de la inceput ca poate fi intoleranata dar au ras de mine!Acum asteptam!Multumesc pentru sfat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scaunul la sugar
  •