Scaun bebelus 8-9 pe zi
Buna ziua!Am un baietel de 11 luni iar de 6 zile ne confruntam cu scaune foarte multe 8-9 pe zi!Dupa orce masa avem scaun :dimineata dupa lapte sunt diareice apoi dupa mic dejun si celelalte mese sunt normale doar ca foarte multe si pana seara elimina toata mancarea.El nu prezinta nici o alta simptoma, este foarte activ, mananca, nu vomita nu il doare nimic.Ce ar putea avea???Multumesc!
4 comentarii
Mergeti cu copilul la medicul pediatru pentru consult si tratament. Nu stati asa. Nu e ceva normal.
Am fost doamna draga, nu sunt atat de inconstienta sa il tin asa acasa si nu i-a facut absolut nimic!S-a uitat la el sa vada daca nu e deshidratat, la burta si concluzia a fost ca nu are nimic sa merg acasa pentru ca el este foarte activ si un copil bolnav are alte simptome si ca pot fi simptome de la dinti!Mentionez ca sunt in strainatate si aici ”totul e normal”:((!Sunt disperata si de asta am scris aici in speranta ca poate o sa imi raspunda un medic!
Poate fi intoleranta la lactoza. Vorbiti cu medicul si faceti testele pentru intoleranta la lactoza.
Am vorbit din nou la medic si am reusit ”sa ne bage in seama”.Asteptam rezultatele la examenul coproparazitologic si apoi daca nu ii gaseste nimic ii face alte investigatii inclusiv cel de intoleranta la lactoza.Eu am zis de la inceput ca poate fi intoleranata dar au ras de mine!Acum asteptam!Multumesc pentru sfat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bebelusul de 11 luni? cate scaune pe zi?
- 4scaune dese dupa operatia la colon...este grav?
- 1Scaune de trei patru ori pe zi la 8 luni
- 0Scaune Multe
- 15am scaune dese si foarte moi
- 2Scaun bebe 3 luni - simptome giardia
- 16Scaune dese !
- 3Scaun la bebe de 3 luni
- 2Probleme sarcina
- 0bebelus de 8luni cu scaune dese
- 2Scaun verde cu firicele negre bebelus 5 luni si 3sapt
- 0Bebe cu firicele maro inchis in scaun
- 1Bebe 3 luni face caca o dată pe saptaman
- 2Scaunul bebelui la 3 zile, vârsta bebe 6 săptămâni