Schimbare masura lapte praf

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Bebelusul nostru de 5 luni este nitel cam foarte bine dezvoltat, cam de 8 kg deja, este baietel si are si 75 cm inaltime. Pediatra a fost de parere ca se dezvolta mult prea rapid, avand o greutate corespunzatoare pentru 7 luni, cel putin si a recomandat modificarea prepararii laptelui praf. Adaugarea inca unei masuri de apa, la numarul initial de masuri de lapte praf, ceva de genul 4 masuri de apa cu 3 masuri de lapte praf, 5 masuri de apa cu 4 de lapte praf, ca sa nu mai ia asa de repede in greutate. ESte vreo problema? Ii poate afecta sanatatea, sau nu stiu, sa ii dea sistemul digestiv peste cap? El cam are predispozitie spre diaree si ma tem sa nu ii provoace diaree lucrul asta. As dori un raspuns avizat. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Bebelus - diversificare
- 13Lapte praf de calitate
- 6bebele meu de 2 luni si 2 saptamani nu bea decat 100-105 ml
- 2Sugar de o luna si jumatate - sfat lapte praf
- 2copil 1 an refuza laptele praf - de cand i-am schimbat formula de la1 an
- 2Bebe de trei luni jumatate refuza laptele praf
- 1Alimentatie copil cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 0Laprte praf Nan 1
- 32Schimbarea laptelui praf la bebelusi
- 1C\nd ]ncepere diversificarea?
- 0Mese agitate bebelus de 6 luni