Schimbarea laptelui praf

am un baietel de 2 luni jumate l-am nascut cu 3, 800 si acum are 6, 900 deoarece este f mancacios si nu se satura cu sanul, care era putin am trecut pe lapte praf Similac Advance dupa care era constipat tot timpul si din cauza aceasta ia iesit exact langa rect ceva ca si un hemoroid, am renuntat la lapte praf si de la 1luna ii dau lapte de vaca cu ceai de colici copilul este f bine ii place si nu se mai constipa.va rog sa imi spuneti ce ceai sa ii dau intre mese sa bea?si daca aveti un tratament pt hemoroidul care il are, il deranjeaza atunci cand face k plange.va multumesc si ast un raspuns cat se poate de repede.
1 comentarii

Medicul pediatru stie toate astea?Intre mese poti sa ii dai ceai de tei, musetel, chimion, la plafar gasesti ceai pt bebelusi la pliculete, Cu ceai de musetel il poti spala si la fundulet, iar despre "hemoroid"mergi la medic si vezi daca intr-adevar e hemoroid;poti sa-l ungi cu gel de aloe, marca herbalife, acest gel se poate face si supozitoare, si e f bun pt.hemoroizi.Ma gasesti pe - daca vrei sa iti dau mai multe detalii.Succes si sanatate si sa te bucuri de micutul tau!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10oprirea lactatiei
- 3Ratia de lapte pentru un bebelus
- 4cantitatea de lapte pentru un bebe de 2 luni?
- 6schimbare lapte hipoalergenic
- 6bebele meu de 2 luni si 2 saptamani nu bea decat 100-105 ml
- 4probleme grave din cauza colicilor
- 4lapte praf, rog opinie medic
- 1Nan fara lactoza???
- 5pana cand lapte praf
- 2copil 1 an refuza laptele praf - de cand i-am schimbat formula de la1 an
- 8schimbarea laptelui praf
- 2dam sau nu mancare copiilor noaptea?
- 1Trecerea de la lapte praf la lapte de vaca
- 1Recomandari pentru copii cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 1Alimentatie copil cu intoleranta la proteinele din laptele de vaca
- 0Bebelusul meu este agitat si are crampe toata ziua
- 0Reglarea scaunului bebelușului după trecerea de la o formula de lapte la alta
Mai multe informații despre: formulele de lapte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: