Scuipat dimineata
Buna ziua!
Sunt fumator de 20 de ani si tot de atunci am prostul obicei ca dimineata sa servesc o cafea si 2-3 tigari. Fumez zilnic un pachet de tigari.
Problema mea este ca de vreo 10 ani dimineata scup o secretie apoasa, alba de parca as fi racit, dar care vine brusc inundandu-mi caile respiratorii de daca nu suflu nasu sau scuip imediat, imi vine sa vars. Este o situatie urata, mai ales pentru sotia mea care s-a saturat sa ma vada asa.
Vreau sa stiu de unde vine acea secretie sau ce reactie a organismului este, avand in vedere ca am si o senzatie de, , greata la plamani".
Va mulțumesc!
Sunt fumator de 20 de ani si tot de atunci am prostul obicei ca dimineata sa servesc o cafea si 2-3 tigari. Fumez zilnic un pachet de tigari.
Problema mea este ca de vreo 10 ani dimineata scup o secretie apoasa, alba de parca as fi racit, dar care vine brusc inundandu-mi caile respiratorii de daca nu suflu nasu sau scuip imediat, imi vine sa vars. Este o situatie urata, mai ales pentru sotia mea care s-a saturat sa ma vada asa.
Vreau sa stiu de unde vine acea secretie sau ce reactie a organismului este, avand in vedere ca am si o senzatie de, , greata la plamani".
Va mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15sunt curios ce sanse am
- 3fumatul, scaun cu sange...
- 2fumatul
- 5tremuratul mainilor dimineata daca beau cafea si fumez pe stomacul gol
- 3gingia din jurul dintilor de sus a inceput sa se innegreasca, o fi de la fumat?
- 6Tigarile electronice - informatii: tipuri, modalitati de utilizare, accesorii
- 4am o problema si nu stiu daca e de la tigari sau nu
- 3alergie - cand ma trezesc imi curge nasul si ochii asemeni unei raceli
- 2fumatul dupa ablatie
- 3muci intre nas si gat
- 12vreau sa ma ingras, macar 10 kg
- 8Obsesia unui fapt savarsit, posibil fara remediere
- 3Secretie deranjanta in gat
- 4Mucozitati abundente la copii
- 1secretii din nas in gat
- 1Se poate face hepatita B de la pastile
- 1Sinuzita cronica
- 2Nas si ureche infundate