Se poate sa fiu insarcinata?

09-04-2010
gabytza_89
Nu este medic/terapeut
gabytza_89
Buna, am si eu o intrebare.In ianuarie anul acesta mi-am inceput viata sexuala, si la primele contacte nu m-am protejat.Dupa cateva zile mi-a venit ciclul si am inceput sa iau anticonceptionale.Cam dupa o luna am inceput sa ma ingras, si acum vreo 3 sapt am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Ciclul mi-a venit normal, si nu am avut alte simptome.Dar mi se pare ca ma ingras tot mai mult, nu stiu, poate fi o sarcina.Testul l-am facut dupa aprox. 2 luni de la contactele neprotejate, e posibil sa fie gresit si sa fiu insarcinata?
1 comentarii
0
10-04-2010, ora 09:31
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu aveti nici un motiv sa credeti ca ati putea fi insarcinata. Cresterea in greutate este din cauza ca anticonceptionalele ingrasa, fiind hormoni anabolizanti, nu din cauza ca sunteti insarcinata.
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul