sfat

05-12-2008
gabriel280
Nu este medic/terapeut
gabriel280
In data de 12.09.2008 am dat cu pumnul intr-un geam si mi-am taiat 2 tendoane respectiv la degetele 3 si 4 NU in palma ci pe partea cealanta, m-am operat si mi sa pus ghips pe toata suprafata palmi inclusiv pina dupa incheietura maini ca sa nu misc mana si sa evit ca operatia sa se deschida.Am stat 2 saptamini cu atela si bandajat dupa care mi au fost scoase firele si dupa aceea am mai stat inca o saptamina cu ghipsul si bandajat.Acum de 4 zile sunt fara bandaj si atela am mana libera si o misc cum pot si eu fara sa fortez ca ma doare.
Acum am si eu o intrebare:
Ce fel de exerciti tre sa fac ca sa imi revina mobilitatea la degete, mentionez ca toate cele 4 degete nu prea le misc(adica pot sa prind sticle, sa deschid usi, sa tai cu cutitul...etc...dar palma nu pot sa o inchid)acum stiu ca nu am decit 4 zile dupa ce mi l am dat jos dar mar interesa ce pot sa fac ca sa misc degetele.
Va multumesc.
1 comentarii
0
06-12-2008, ora 10:33
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Intorceti-va la medicul care v-a operat pentru a va indruma catre un serviciu de recuperare-fizioterapie. Este esential dupa chirurgia tendoanelor mainii.
Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul