Simptome sarcina?
Buna ziua, pe data de 28 august am avut primul contact sexual cu prietena mea, ea fiind virgina, dar de 1/2 saptamani mi-a spus ca ii este greata si ca nu are pofta de mancare, nu mananca mai nimic. Mentionez ca i-a venit menstruatia normal, poate putin mai devreme, dar din cate am inteles eu mama ei a nascut-o pe ea avand menstruatie.. ma gandesc sa nu se fi mostenit sau ceva de genul.
Niste/alte simptome care sa poata determina cauza sigura acestor simptome.
PS: Suntem minori amandoi si nu ma pot prezenta cu ea la medicul ginecolog.
Astept raspunsurile profesionistilor va rog.
Niste/alte simptome care sa poata determina cauza sigura acestor simptome.
PS: Suntem minori amandoi si nu ma pot prezenta cu ea la medicul ginecolog.
Astept raspunsurile profesionistilor va rog.
1 comentarii
Daca dupa contactul sexual neprotejat prietena dvs resimte urmatoarele simptome, ii sugeram sa efectuezie un test de sarcina sau sa iti faca o programare la medicul ginecolog/medicul o poate consulta chiar dc este minora! - Intarzierea menstruatiei/ amenoree (lipsa menstruatiei); - Greturi, varsaturi; - Congestionarea sanilor; acestia devin mai sensibili, durerosi, vei constata ca pot fi si mariti in volum; - Mictiuni (urinari) frecvente (datorita uterului care apasa pe vezica urinara); - Hiperpigmentarea areolei primare, aparitia areolei sacundare; - Senzatie de somnolenta; oboseala; - Iritabilitate; - Apetit crescut; - Sensibilitate la mirosuri; sensibilitate la gust; - Hiperpigmentarea vulvei; - Posibil inceput de retentie de apa;
Cum se poate face un test de sarcina. Ai 2 metode la dispozitie: - Testul din urina /poate fi cumparat de la farmacie - Testul din sange/ la orice clinica medicala.
Mare atentie- pt acuratetea rezultatelor se recomanda testul la cca 2 saptamani dupa contactul sexual neprotejat.
Daca te mai putem ajuta cu detalii, ne poti contacta.
Cum se poate face un test de sarcina. Ai 2 metode la dispozitie: - Testul din urina /poate fi cumparat de la farmacie - Testul din sange/ la orice clinica medicala.
Mare atentie- pt acuratetea rezultatelor se recomanda testul la cca 2 saptamani dupa contactul sexual neprotejat.
Daca te mai putem ajuta cu detalii, ne poti contacta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insarcinata sau nu?
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 1sunt insarcinata?
- 8pot ramane gravida?
- 4Exista riscul sa fii ramas insarcinata?
- 13Sunt oare insarcinata?
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 10Exista vreun risc???
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 4Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 1ajutor: am sanse sa fiu insarcinata?
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 2sunt insarcinata?
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 5Este posibila o sarcina prin haine ?
- 3După test
- 3Contact sexual protejat, menstruatie neregulata - posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: