Simt ca ma arde la inima

30-01-2011
claudia83fg
Nu este medic/terapeut
claudia83fg
Buna sunt Mihaela am 30ani, de o saptamana simt ca imi arde inima, simt ca ma strange, ma doare, ma doare si mana dreapta imi amorteste, si o vena la gat simt o durere usoara, cafea nu mai beau de 2 zile, bataile le am 66 si tensiunea 8 cu 6, astept raspunsul d-voastra, va multumesc.
3 comentarii
0
31-01-2011, ora 23:31
Dr. Alex T.
Nu este medic/terapeut
Dr. Alex T.
Nu exista alta sfat decat sa mergeti la cardiolog. De obicei ceea ce lumea acuza drept arsuri la inima nu sunt de cauza cardiaca, pot fi arsuri retrosternale sau nevralgii, parestezia la mana dreapta de asemenea nu pare a fi de cauza cardiaca, pulsul este foarte bun si sunteti usor hipotensiva(asta ar putea explica in anumita masura si amorteala din mana). Ceea ce ar putea suna putin ingrijorator ar fi senzatia de strangere la inima pe care o resimtiti. Faceti-va curaj, faceti o programare la cardiolog si cereti un EKG cu interpretare, cel mai probabil rezultatul o sa fie bun, iar dumneavoastra o sa va linistiti. Multa sanatate!
0
01-02-2011, ora 19:58
claudia83fg
Nu este medic/terapeut
claudia83fg
Da multumesc, maine sunt trogramata.
0
29-03-2018, ora 13:55
Lukyaa_86
Nu este medic/terapeut
Lukyaa_86
Bună mă numesc Cătălin și de la o vreme din senin a început să mă doară inima, non-stop, am fost la cardiolog am făcut analize + raza la inima mi-a zis că totul este in regulă mi-a dat tratament pentru tensiune și ceva pentru inflamație, am terminat tratamentul, dar inima mă doare in continuare, am senzația că o tine cineva in mână și o tot strânge în continul, dimineața când mă trezesc totul e in regulă iar după 10 min incepe să mă doară.Nu știu ce dumnezeu poate sa fie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.