Sindactilie complexa

27-04-2018
Freedom96
Nu este medic/terapeut
Freedom96
Buna ziua, sufăr de sindactilie complexa, cu alte malformati, pt care nu cunosc un diagnostic, la ambele membre(picioare). Am 22 de ani și mă deranjeze extrem de mult din punct de vedere estetic. La piciorul stâng, din degetul inelar, mijlociu și arătător, pare că de sub ele, ar mai ieși încă unul, cel mai deranjat e cel arătător, pt că a crescut peste limita, fiindu-mi greu la alegerea mărimii, iar degetul mare, nefiind dezvoltat deloc, rămânând la stadiul de os acoperit cu piele. La piciorul drept, degetul arătător și cel mijlociu, sunt "lipite", acoperite în totalitate cu piele, ne având unghie ! Îmi este greu și când vine vorba de concedii la mare, evenimente, etc. As atașa si o poza, dar nu știu cum. Va rog un sfat, daca se poate din partea unui specialist, mulțumesc!
2 comentarii
1
27-04-2018, ora 13:17
Dr. Bancila Klara Iulia
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
Dr. Bancila Klara Iulia
Buna ziua!
primul pas este sa va programati la o consultatie in cadrul careia se va face un examen local si se va putea stabili corect ce indicatie de tratament chirurgicala exista, in functie de disponibilitatile tesuturilor locale. Tratamentul se face oricum etapizat, intai la piciorul drept apoi la cel stang.
0
27-04-2018, ora 13:30
Freedom96
Nu este medic/terapeut
Freedom96
Am fost la o programare, în oraș la mine, dar mi s-a zis că nu s-ar putea face nimic, trebuia operat la o vârstă mai frageda, iar când am fost la o consultație, in jurul vârstei de 10 ani, mi s-a zis că mai întâi trebuie sa se oprească procesul de crestere, că mai apoi sa se intervină...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: