singulair la copil de 4 ani

116 comentarii 1 2 34 Înainte ›
0
26-08-2010, ora 07:41
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Avand in vedere ca e sub tratament si cu Aerius, care e antialergic, ar fi pacat sa intrerupeti tratamentul. Puteti sa-i administrati local solutie de Calamine daca prezinta mancarimi si sa-i dati si calciu minimum 10 zile pe luna.
0
28-08-2010, ora 16:36
dt
Nu este medic/terapeut
dt
Sunt intr-o mare dilema si as avea nevoie de sfatul unui specialist, daca se poate!
Am un copil de 2 ani si 8 luni, fost prematur.La varsta de 1 an si 2 luni a facut o bronsiolita astmatiforma, dupa o pneumonie si o herpangina, intamplate cam la distanta de 2 luni una fata de cealalta.I-am administrat diverse medicamente, printre care si antibiotic(?), dar pana nu am cumparat un nebulizator, nu a scapat copilul de tuse.Apoi am inceput un tratament permanent cu Singulair si Zyrtec sau Aerius.La cateva luni, am fost sfatuita sa-i dau Bronhovaxon si intr-adevar dupa aceea a facut forme usoare de raceala(doar rosu in gat, febra mai mica, fara tuse).Doctorita mi-a spus ca va lua Singulair permanent pana la 7 ani!!!Iar anul acesta am aflat din surse diferite ca Singulairul da diverse probleme neurologice.Chiar am observat ca cel mic are momente de isterie si ma tem ca sunt din cauza acestui medicament, iar perspectiva de a i-l administra timp de inca 4 ani si jumatate nu-mi surade deloc.Deja pentru o perioada in aceasta vara nu i-l l-am mai dat, iar apoi i-am dat doar jumatate de capsula de 5mg, desi doctorita imi prescria sa-i dau una de 5 intreaga!Dupa aceasta intrerupere, ce-i drept, copilul meu nu s-a simtit bine:a inceput sa aiba greutate in a respira noaptea, i se infunda nasul, iar daca nu-i dau Zyrtec are probleme alergice:bubite pe piele, in genere.Realizez ca aceste medicamente ii pot face bine, dar administrate in ce fel(capsula de 5 mg la copil de 2 ani?) si pe ce perioade de timp? Mi-e teama de reactiile adverse.Va rog sa-mi dati un raspuns.Va multumesc
0
01-10-2010, ora 07:18
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
De obicei, dupa 3 luni de tratament in care simptomele dispar complet se poate reduce tratamentul - eventual de scos Zyrtec-ul si de introdus din nou daca apar reactii alergice - insa e bine de mentinut o perioada mai lunga de timp daca apar probleme respiratorii la intreruperea tratamentului. Altfel daca progreseaza spre astm vor fi necesare tratamente suplimentare.
0
23-11-2010, ora 10:14
lauradana
Nu este medic/terapeut
lauradana
buna ziua.am si eu o fetita de 3 ani si 4 luni.in aceasta toamna a inceput gradinita si am luat bronchovaxom incepand cu luna septembrie.poate e o coincidenta dar am observat ca in perioada cand ii dau vaccinul are o stare de tuse si secratii mai abundenta decat de obicei.am scapat de tuse 2 saptamani si de 2 zile am inceput ultima luna de cura si a inceput iarasi sa tuseasca.e ceva neobisnuit sau doar o reactie trecatoare.am remarcat ca i-au aparut si niste pete mici rosii pe obraz ncare fac cojite cam tot din aceeasi perioada cand am inceput cura.ce ar trebui sa fac?
0
23-11-2010, ora 10:27
neacsucorina
Nu este medic/terapeut
neacsucorina
Ma numesc, PREDUSEL CORINA, am dureri de spate in partea lombara, am facut si RMN, la diagnostic mi-a pus ARTRITA APOFIZARA L4-L5 si L5 -S1 dreapta.EU nu inteleg prea bine termenii medicali, de aceea as dori sa-mi spuneti.Credeti ca este caz de operatie?
0
25-11-2010, ora 13:51
andral
Nu este medic/terapeut
andral
buna ziua...
copilasul meu in varsta de 2 ani si 4 luni a fost bolnav in primavara(diagnostic laringoamigdalita), internat cu injectabil antibiotic, aeorosoli cu dexa(la care nu statea sau era aparatul defect si nu prea a facut), hemosuccinat injectabil, continuat cu klacid sirop 4 zile, dupa 2 saptamani a avut ceea ce dna dr a chemat o recadere spre pneumonie...primea lantigen b pt imunitate, iar injectabil cefort, aerosoli, ambroxol..la iesirea din spital erdomed sirop singulair, lantigen b..singulair a avut de luat 3 luni...intre timp din aprilie pana in oct a racit o data, nas care curgea si nu mai trecea, iar antibiotic zinnat, in oct a racit, sirop zinnat...dupa cateva zile de la terminarea tratamentului a inceput o tuse seaca care devenea tot mai puternica, tusea doar noaptea sau la trezire..am mers la dr la ascultat, se auzea ceva fornait a primit amoxicilina sirop...a fost un pic mai bine iar dupa cateva zile de la terminarea tratamentului a reaparut tusea si o fornaiala la nas, in special noaptea dar si pe timpul zilei acum...incerc sa.l curat cu ser si aspirator dar nu iese nimic din nas, dar respira pe gura, uneori cand doarme ii acopar o nara si vad ca cealalata e complet blocata, nu mereu aceeasi...cum tusea seaca iar devenea tot mai suparatoare, am ajuns iar la dr..unde mi s.a dat sa.i fac inhalatii cu ventolin de cate ori tuseste 2 pufuri...a dormit mai bine, tuseste cam de 2 -3 ori in 24 ore, in special cand se trezeste, tusea nu mai e la fel de seaca chiar uneori f plina...totusi respira destul de greu, pe gura iar nasul se aude fornaind..m.a intrebat la control daca noaptea are wheezing...nu stiu cum ar trebui sa sune acest wheezing, are respiratia grea, nasul fornaie ca si cum ar fi plin poate e plin dar nu iese nimic..la noi e aerul cam uscat si uneori ma gandesc ca poate si asta e un motiv pt nasucul lui...ce parere aveti despre tratamentul recomandat?credeti ca e susceptibil de astm?ar trebui reluat cu singulair..mergem la control peste 2 sapt, sa vedem daca va trece tusea sau nu...
0
20-12-2010, ora 23:45
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Pentru laura dana - ar trebui sa intrerupeti temporar tratamentul si sa vedeti daca aceste fenomene dispar.
0
20-12-2010, ora 23:46
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
pentru corina - nu e de operat insa trebuie facute proceduri de fizioterapie intrucat sunt usor sudate vertebrele si e un inceput de spondiloza lombara.
0
20-12-2010, ora 23:47
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Pentru andral - ar fi util un tratament cu Singulair 3 luni, plus aerosoli cu ser fiziologic si ACC eventual plus Sinupret picaturi.
0
22-12-2010, ora 09:00
logranitas
Nu este medic/terapeut
logranitas
Buna ziua, am 48 de ani si un astm infecto alergic din anul 1999.La inceput am luat aerius cu seretide, dupa care medicamentele au fost schimbate cu singulair si simbicort forte.Intrebarea mea : acest singulair il iau aproape de 10 ani...nu afecteaza nimic din corp? ochii, nu au probleme din cauza lui? si e normal sa iau atatia ani fara sa se vada cumva o ameliorare ca sa mai iau o pauza. ca sa pot respira-voi depinde de acest singulair si simbicort forte-toata viata? Medicul vad ca imi da luna de luna medicamentele...nu se mai opreste.ve rog frumos sa imi raspundeti si va multumesc!
0
01-01-2011, ora 16:48
Russell
Nu este medic/terapeut
Russell
Sint destul de multe discutii legate de efectele adverse ale Singulair-lui la copii. Uni acuza acest medicament chiar si pt autism.
Cert este ca foarte multi parinti au observat o scadere a evolutiei copilului in timpul tratamentului cu Singulair, iar principala problema observata fiind intarzierea limbajului. Mai sint multi care spun ca in timpul tratamentului copilul devine nervos, agitat, nu doarme etc. Sint multe cazuri pe net...
Spun toate astea pt ca si eu am dat copilului meu Singulaire pt 6+3 luni si am observat o intarziere a limbajului si o stare de agitatie... Nu pot acuza acest medicament pt ca nu dispun de date concludente dar totusi ceva exista.
Sfatul meu este sa apelati la acest medicament si in general la medicamente doar ca ultima solutie, mai ales daca copilul este mic si nu se poate vedea clar efectul pe care acest medicament il are asupra lui. Personal, daca as fi stiut ceea ce stiu acum despre acest medicamet nu as fi acceptat sa il dau copilului cu aceeasi usurinta cu care am facut-o. As fi incercat alte solutii si daca acestea nu ar fi mers as fi dat si acest medicamet.

Pt tratarea /evitare problemelor respiratorii trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri:
1. evitare scoateri copilului din casa pe vreme ploioasa, pe umezeala, cand bate vantul tare si este mult praf in aer. Copilul are mai multe sanse sa se inbolnaveasca (pe vreme ploioasa, cand bate vantul tare si este mult praf in aer) decat daca il scoateti afara la minus 5 grade de exemplu!
2. mucegaiul din casa!!!! - una din principalele cauze ale alergiilor respiratorii. Verificarea regulata a camerei in care doarme copilul si indepartarea mucegaiului. (nu uscati hainele pe calorifere, ventilatii camera/apartamentul, dezumidificatii daca este necesar), Izolatii apartamentul/casa pe exterior (NU PE INTERIOR!!!!! pt ca izolare pe interior nu protejaza de mucegai, el dezvoltandu-se incontinuare intre polistiren si perete). Nu va jucati cu mucegaiul!!!
3. mergetii cu copilul la munte la o SALINA (cura de 10 zile). Trebuie mers la munte la o salina naturala si uitati de salinele artificiale din orase... sint o pierdere de bani! Sint multe saline in tara foarte bune, dotate cu locuri de joaca, paturi pt dormit, bar etc la preturi acceptabile!

Pt cei care au "alergii" ale pieli... poatet ca nu sint chiar alergi... Sau chiar daca sint alergii:
1. Incercatii sa spalatii hainele copilului cu detergent special pt Bebei (cred ca era la farmacia Sensiblue - nu e este scump) si nu cu cel normal
2. Evitati folosirea sampoanelor, sapunurilor etc Faceti baie copilului utilizand numai apa si "Oilatum Emollient". Nu este nevoie sa folositi sapunuri sau alte sampoane. Doar apa si Oilatum. Se pune cateva capacele in apa din cadita si se spala cu ea. Se poate cumpara din farmacie sau de pe net de aici: http://www.farmablu.ro/farmacie/oilatum-emolient-x-250ml sau de aici http://www.farmaciastejara.ro/oilatum-emollient-150ml-p-1233.html Acest OILATUM este fabricat in Franta sau UK si este pe baza de parafina si este excelent. Nu costa mult si are efect garantat in foarte multe tipuri de dermatite!

Ceea ce am scris este parerea mea personala bazata pe experienta mea ca parinte. Nu vreau sa intru in nici o polemica cu nimeni...
Sint foarte multe medicamente, foarte multe vaccinuri care sint fabricate si bagate pe gatul populatiei fara a se cunoste efectele adverse ale acestora. Poate ca procentul celor care dezvolta alergii sau mai rau - boli neurologice -este foarte mic si este considerat neglijabil pt producatorii de medicamente dar pt un parinte acel procent infim poate insemna chiar copilul lui...
Sper sa va ajute cat de cat ceea ce am scris...
La multi ani si Un an nou plin de impliniri si bucuri!
0
01-01-2011, ora 20:05
andral
Nu este medic/terapeut
andral
LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT!
0
03-01-2011, ora 06:46
Russell
Nu este medic/terapeut
Russell
Andral: Nu stiu de unde esti dar daca locuiesti in oras ai face bine daca ti-ai lua copilul si ai merge la Slanic Moldova la Salina care este acolo (foarte aproape de Slanic). Sint multe pensiuni frumoase in Zona, in afara orasului la preturi bune. Fa o cura de 10 zile la Salina de cateva ore pe zi (dimineata si seara) si abia dupa ia in considerare tratamentul cu Singulaire!
Mergi la alt doctor, ca sa fi sigur ca totusi nu exista vreo bacterie care sa necesite un antibiotic mai puternicpe acolo iar daca cauza este una alergica atunci incerca si varianta slainei.
Wheezingul este un suierat care vine din piept... daca exista atunci este imposibil sa nu il auzi. Se aude si cand copilul tuseste! Doctorul il aude la consult!
Cum de sti ca in casa aierul este uscat? Vezi sa nu fie tocmai prea umed! Vezi ceea ce am scris in postul meu de mai sus!
De unde esti?
0
03-01-2011, ora 09:35
rorox
Nu este medic/terapeut
rorox
E mai frumos la Praid, decat la Slanic. Recomand Praidul cu caldura tuturor, e super.
0
03-01-2011, ora 17:18
andral
Nu este medic/terapeut
andral
dr ma intreba pe mine daca suiera noaptea...suntem de loc din barlad, aproape de slanic..acum suntem plecati din zona...este f uscat pentru ca in casa este f cald, uneori...tocmai mi.am luat un aparat care arata temperatura si umiditatea sa ma conving daca avem nevoie de umidificator sau nu...o sa mergem si la salina anul acesta...am stat toata vara aproape de mare, nu a racit niciodata, nici numi imaginam ca din oct si pana in prezent o va tine asa cu starea de sanatate..multumesc de recomandari
0
03-01-2011, ora 23:44
Russell
Nu este medic/terapeut
Russell
Umiditate poti sa ai in casa si daca ai cald si daca ai frig... Cel mai bine este ca sa verifici utilizand un aparat care masoara umiditatea. Din cate am inteles trebuie sa fie sub 50%!
Sueratul il aude doctorul la control cu siguranta. Doctorul la care mergem pune copilul sa respire mai adanc sau sa tuseasca si aude in stretoscop (cred ca asa se numeste aparatul ala de ascultat). Chiar daca eu nu aud nici un suierat doctorul il aude. Chesti asta ma face sa cred ca ar trebui sa schimbi doctorul.
Eu am dat la copil un sirop de imunitate IMUNOGRIP JUNIOR, BRONCHO-VAXOM pliculete si Picovit sirop- au fost foarte bune! Nu mai stiu sigur cum se dau pt ca este o schema dar poti sa intrebi la farmacie! Eu i-am mai dat astea si de prin Noiembrie nu am mai avut nici o problema. Nici o raceala serioasa, nimic! Cand mai face rosu in gat ii pun in apa (in in sticla copilului 300ml) vreo 5-6 pastilute de "HOMEOGENE 9" pe zi. Aste sint un fel de Faringosept si nu lasa bacteriile sa se dezvolte. Mai incerca si solutii dinastea mai naturiste ca nu fac rau! Bafta maxima!
0
04-01-2011, ora 01:36
andral
Nu este medic/terapeut
andral
ca ar trebui schimbat dr posibil.cati ani are copilul tau?al meu abia sta sa.l controleze, nu cred ca stie inca cum sa respire adanc sau sa tuseasca cand vrem noi..despre restul homeogene 9, stodal granule, coryzalia...produse homeopate utilizate deja, picovit la fel folosi, imunogrip la fel folosit si multe altele, nu toate odata ci pe rand...la recomandare dr de cate ori se imbolnaveste sau cand e in covalescenta mai incercam ceva, i.am luat si exberitox n, septilin...broncho-vaxom inca nu, doar lantigen b...aparatul care arata umiditatea il avem de astazi deocamdata suntem cam la 50%...cred ca bine...am incercat diverse in ultimul an, n.as putea spune ca in cazul vostru ca ceva a facut foarte bine copilului meu...
0
11-01-2011, ora 10:53
isa_theo
Nu este medic/terapeut
isa_theo
buna ziua as dori sa va intreb daca medicamentele SINGULAIR, AERIUS SI TELFAST luate impreuna la o persoana de 38 de ani impotriva unei alergii, si care aceasta pers consuma bauturi alcoolice, sa_mi spuneti ce reactii poate avea. Urmeaza tratamentul de 2 luni si mai are una. dar dupa doua luni a inceput sa bea. va rog frumos sa-mi raspundeti sa stiu ce fac daca il intrerup.multumesc frumos si va urez o zi buna
0
11-01-2011, ora 20:52
anka35
Nu este medic/terapeut
anka35
buna sera. o intrebare pt d-na doctor in lagatura cu singulairul. am un baietel de 6 ani care dupa o tuse care nu ii mai trecea cu nimic (~3 luni) si un episod de bronsiolita a fost trecut pe singulair si aerius.il dam deja de 1an si trei luni fara intrerupere si d-na doctor a zis sa nu-l intrerupem inca.in aceasta perioada nu a mai facut forme grave de raceli. credeti ca ar trebui totusi sa-l intrerupem sau trebuie sa facem ceva analize inainte?
0
11-01-2011, ora 20:55
Russell
Nu este medic/terapeut
Russell
Andral, copilul meu are apraope 2 ani si 7 luni. I-am dat prima data singulair in jurul varstei de 1 an(nu mai stiu sigur) pt 6 luni dupa care am stopat si iar i-am dat inca 3 luni.
La doctor reuseam sa o facem sa tuseasca la comada dar binenteles ca nu la 1 an, mult mai tarziu si dupa ce am invatat-o acasa sa tuseasca si sa sufle masu la comanda. Acum ne intelegem cu ea destul de bine si cand mergem la doctor nu face figuri...
0
11-01-2011, ora 21:51
andral
Nu este medic/terapeut
andral
credeam ca e mai maricica...baietelul meu sufla nasul si tuseste cand il indemn dar la dr il ia teama si se lipeste de mine, acum mai nou e mai putin fricos, sta la ascultat fara sa urle, deschide gurita, nu se misca cand i se controleaza urechile sau cand ii ia temperatura...i.am dat singulair trei luni din aprilie in iulie anul trecut si a fost bine pana in oct cand a racit si de atunci a ramas cu o tuse care nu cedeaza la nimic...el are 2 ani si 6 luni...
0
14-01-2011, ora 16:23
andral
Nu este medic/terapeut
andral
cum este corect de administrat singulair comprimate...cu mancare/lichid sau fara ?seara sau pe parcursul zilei?
0
21-01-2011, ora 21:32
Russell
Nu este medic/terapeut
Russell
Singulair se poate administra cu sau fara mancare de preferat seara la aceasi ora pt ca da un pic de somnolenta.


Astazi am mers iar la doctor cu fetita si ni sa recomandat iar Singulair pentru 3 luni. Am inceput sa ii dat de astazi dar am o retinere... Ma gandesc ca poate fac mai mult rau decat bine! Totusi, majoritatea copiilor au "chestia" asmatiforma si destul de multi iau Singulair. Acum 20 de ani nu exista nici un fel de Singulair si sincer eu am auzit de asm abia in liceu, cand un coleg avea o foarma faorte usoara. In ziua da astazi este o moda sa ai ceva "asmatiform". Nu cumva exageram cu atatea medicamente care mai de care mai bine intentionate. Totodat, auzim tot mai des de tot felul de boli ciudate care acum ceva timp erau doar in manualele de specialitate din facultatea de medicina. Una peste alta, nu prea stiu ce sa fac. Sint un pic nelamurit pt ca fetita mea nu are nici un fel de alta alergie, nici la praf, nici la intepaturi de insecte etc. Eu nu am observat nici o alergie la ea.
As ruga-o pe Doamna Doctor Slanina sa imi spuna si mie daca este normal sa se recomande Singulair dupa o raceala (rosu in gat, tuse, secretii nazale galbui etc). Chiar daca apare acel suierat specific in timpul raceli, este normal sa se recomande Singulair, relativ imediat (una/doua saptamani) dupa raceala? Sau ar trebui sa se astepte ceva timp (o luna de exemplu), dupa ce respectiva raceala trece, sa se verifice din nou daca respectivul suierat mai exista sau nu, si dupa sa se recomande Singulair. Care este logica unuei recomandari pt Singulair? Multumesc.
0
22-01-2011, ora 01:24
andral
Nu este medic/terapeut
andral
cand i s.a dat lui andrei prima data singulair, la un an si 9 luni, a fost dupa 2 raceli foarte apropiate, prima data a avut laringoamigdalita(asa a fost diagnosticul pe hartie) si a doua oara recadere spre pneumonie se auzea varful...pe hartie erau initiale bpi(am dedus eu pneumonie acuta interstitiala), pe reteta de la spital cu singulair scria bronsita asmatiforma, la medicul de familie i.au pus "bine" hartiile pentru viitor..cele doua imbolnaviri au fost ambele tratate in spital cu injectabil, antibiotic si corticoterapie...a facut prima data injectabil cam 8 zile, am continuat cu antibiotic oral 4 zile si el era tot cu secretii.sper sa va lamureasca dna dr si sa nu va suparati ca intervin cu comentariul meu...e o problema delicata cu acest singulair, eu cand am citit prospectul am plans vreo 2 zile, pentru ca am intrebat pt ce e singulair si mi sa zis ca sa nu mai raceasca asa des, apoi cand am deschis prospectul incepea cu singulair e pentru astm bronsic...apoi am inceput sa citesc mai mult pe net si m.am mai linistit un pic...nu stiu cine va recomanda singulair, dr de fam, pediatrul sau un alt specialist pneuomolog pediatru?daca nu sunteti sigura ca e bine sa.i dati singulair puteti incerca si parerea altor dr
0
29-01-2011, ora 21:34
mihaela_mihaela09
Nu este medic/terapeut
mihaela_mihaela09
Pentru o fetita de 3 ani si jumatate, diagnosticata cu pneumonie obstructiva dreapta in octombrie 2010...care merge la gradinita si raceste foarte frecvent (Mentionez ca de 1 luna jumatate are o raguseala si o tuse seaca fara febra, pentru care s- a administrat calpol, aerosol cu adrenalina, dexa.. acc..etc.ulterior azitromicina 5ml/ 5 zile..) fara mari schimbari.
ce recomandari ar fi pentru cresterea imunitatii? luivac sau lantigen b?
0
31-01-2011, ora 09:17
rorox
Nu este medic/terapeut
rorox
@ mihaela, poti folosi isoprinosine, dar nu inainte de a intreba dr pediatru. multa sanatate.
0
03-02-2011, ora 07:58
cristalbourn
Nu este medic/terapeut
cristalbourn
va rog tare mult sa ma ajutati cu sfatul dvs...fetita mea in varsta de 2 ani si 8 luni are de la inceputul lunii noiembrie o tuse seaca, tuseste cam de 2 ori in zi, cand doarme sau daca nu tuseste in timpul somnului tuseste la trezire...a primit antibiotic de cateva ori in acest timp, picaturi in nasuc(colargol, vibrocil), siropuri de tuse(mucosolvan, eurespal, sirop de muguri de brad), pufuri ventolin 2 saptamani, dar tusea a ramas neschimbata...in aceste luni de cateva ori intrand in contact cu persoane bolnave a avut si alte simptome, temporar si tratate de feicare data(tuse plina, febra)...dar tusea seaca a ramas la locul ei...ultimul tratament a fost prospan sirop, ketof, amoxicilina...nu a mai tusit deloc cam o saptamana(dupa atatea saptamani ma gandeam ca a scapat in sfarsit de tuse), nasucul in continuare fornait pentru care folosim apa de mare...prospan a primit 7 zile, deja nu mai tusea deloc, ketof 15 zile cate 4 ml seara...la 2 zile dupa ce am terminat si cu ketoful a reinceput tusea seaca...va rog sa.mi spuneti daca se poate ce parere aveti despre aceasta tuse si ce tratament ar trebui urmat.mananca normal, se joaca, nu acuza dureri, doar un nasuc uneori infundat si fornait si aceasta tuse
0
04-02-2011, ora 17:22
kamy.ionita
Nu este medic/terapeut
kamy.ionita
Am un baietel de 1 an care e mai tot timpul racit.Intr-o luna i-am dat de doua ori antibiotic.augmentin si zinnat cu singulair pt 15 zile.Acum din nou a inceput sa tuseasca ii curge nasul si mi-a prescris medicul singulair 4 mg inca o luna, zyrtec, rhinocort acua.CE POT FACE PENTRU A-L AJUTA SA NU MAI RACEASCA.SUNT DISPERATA!!!!!!!!
0
05-02-2011, ora 09:25
rorox
Nu este medic/terapeut
rorox
@kamy, te inteleg perfect, baietelul meu era exact la fel. acum are 5 ani (aproape) si pot spune ca raceste de 3 ori intr-un an. i-am dat bronhovaxom, 3 luni primavara (mar, apr, mai) cate 10 zile pe luna, primavara si toamna i-am mai dat vitamine (el nu prea mnanca fructe si legume proaspete), tot in per aceea i-am dat sirop de echinaceea cu propolis si vitamina c. daca tuseste vreodata ii dau prospan, ii merge f bine cu el si are rezultate imediate. ii dau si singulair in combinatie cu aerius de aproape un an, pt o dermatita atopica. eu doar ti-am spus ce am facut eu, inainte de a face orice, trebuie neaparat sa vb cu un dr. multa sanatate!
0
05-02-2011, ora 09:27
rorox
Nu este medic/terapeut
rorox
o rectificare: bronhovaxom 3 luni primavara (mar, apr, mai) si 3 luni tomna (sep, oct, nov).
Adaugă un comentariu / răspuns
116 comentarii 1 2 34 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: