SLIM SI SUPER SLIM UCID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30-01-2013
SLIM UCIDE
Nu este medic/terapeut
SLIM UCIDE
tocmai ce mi-am ingropat una din cele mai bune prietene. 28 de ani. diagnosticata in septembrie 2012 cu vasculita, dupa trei luni de zile in care medicii nu si-au dat seama ca e vasculita si o chiuretau in picioare, unde avea GAURI CU PUROI. dupa ce am ingropat-o am aflat. luase in primavara lui 2012, SLIM SI SUPER SLIM. PLUS COLA. PLUS ENERGIZANTE. SLIM SI SUPER SLIM UCID. am dovezi medicale. contine un drog. NU LUATI PORCARIILE ASTEA CARE UCID! SI MOARTEA NU VINE DELOC DE LA MINCIUNA DE PE AMBALAJ CA NU E NIMIC NATURAL! NU E VORBA DE EXTRACT DE CARTOF SAU MAR IN SLIM SI SUPER SLIM! OAMENI BUNI! NU EXISTA LEGAL IN ROMANIA FARMACIE NATURISTA, ASTIA SUNT MAGAZINE UNDE SE FACE PROFIT! UNDE NU SUNT FARMACISTI SI MEDICI. UNDE NU SUNT CONTROALE! dupa ce a luat porcariile alea, prietena mea a slabit 20 de kg in 2 luni, au aparut petele pe piele, care s-au transformat in gauri si in final a murit groaznic, ca vasculita i-a afectat plamanii! MERGETI LA ORICE MEDIC DIABETOLOG NUTRITIONIST! NU MAI LUATI PORCARII DE PE NET SI DE LA NATURISTI! SLABITI SANATOS CU SPORT SI AJUTORUL MEDICILOR BUNI! SALVATI-VA SI NU LUATI SLIM SI SUPER SLIM!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns