Stafilococ auriu si sarcina

Buna,
Sunt insarcinata in 6 saptamani si din intamplare mi s-a descoperit la un exudat faringian si altul nazal Stafilococ auriu hemolitic. Medicul meu de familie este in concediu. Din fericire, uitandu-ma in antibiograma am observat ca este sensibil si la Augumentin (amoxi+clav.). Va rog sa-mi spune-ti daca pot face tratament cu Augumentin din luna a II-a de sarcina si in cazul in care astept sa se intoarca medicul de fam, perioada in care nu fac tratament afecteaza sarcina. Sunt nitel disperata ca nu stiu cat de grav este stafilocul auriu in gat si nas si cum afecteaza sarcina. Va multumesc din suflet
Sunt insarcinata in 6 saptamani si din intamplare mi s-a descoperit la un exudat faringian si altul nazal Stafilococ auriu hemolitic. Medicul meu de familie este in concediu. Din fericire, uitandu-ma in antibiograma am observat ca este sensibil si la Augumentin (amoxi+clav.). Va rog sa-mi spune-ti daca pot face tratament cu Augumentin din luna a II-a de sarcina si in cazul in care astept sa se intoarca medicul de fam, perioada in care nu fac tratament afecteaza sarcina. Sunt nitel disperata ca nu stiu cat de grav este stafilocul auriu in gat si nas si cum afecteaza sarcina. Va multumesc din suflet
4 comentarii

Chiar nu ma poate ajuta nimeni, cu nici un sfat??? Am scris in acest forum cu toata speranta. :(

Se pare ca nu prea se ocupa oameni specializati de acest forum... care sa ofere macar indicatii generale... sincer, ma asteptam la mai mult profesionalism, dar suntem in Romania

Buna, cum ai rezolvat problema cu stafilococul? Sunt in aceeasi situatie

augumentinul este recomandat in sarcina..dar stafilococul auriu este imun doar la ciprofoxacina...kre nu este recomandata in sarcina

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152sarcina+ purtator hepatita B
- 3cand se poate vedea o sarcina?
- 2rinichi unic si sarcina
- 5sarcina si epilepsia...mai pot avea un copil?
- 2stafilococ auriu
- 5acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis...
- 2hepatita C si sarcina
- 5antibiograma-tulpina testata stafilococ patogen izolata din exudat faringian!!
- 5Infectie oculara cu stafilococ auriu
- 9Basicute rosii in gat in sarcina
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 3Sarcina cu col uterin intredeschis
- 15vreau un bebe
- 7Sarcina sau imaginatia mea?
- 4Diagnosticata cu stafilococ aureu
- 2sarcina - ph ridicat si leucocite in urina
- 1uretrita afecteaza o viitoare sarcina?
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
- 1Cancer ORL si stafilocc auriu
Mai multe informații despre: sarcina stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Pneumonia stafilococica
- Impetigo (bube dulci)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Sindromul pielii oparite (Pemfigus neonatal)
- Dieta in sarcina
- Greutatea in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: