Stafilococ auriu si sarcina
Buna,
Sunt insarcinata in 6 saptamani si din intamplare mi s-a descoperit la un exudat faringian si altul nazal Stafilococ auriu hemolitic. Medicul meu de familie este in concediu. Din fericire, uitandu-ma in antibiograma am observat ca este sensibil si la Augumentin (amoxi+clav.). Va rog sa-mi spune-ti daca pot face tratament cu Augumentin din luna a II-a de sarcina si in cazul in care astept sa se intoarca medicul de fam, perioada in care nu fac tratament afecteaza sarcina. Sunt nitel disperata ca nu stiu cat de grav este stafilocul auriu in gat si nas si cum afecteaza sarcina. Va multumesc din suflet
Sunt insarcinata in 6 saptamani si din intamplare mi s-a descoperit la un exudat faringian si altul nazal Stafilococ auriu hemolitic. Medicul meu de familie este in concediu. Din fericire, uitandu-ma in antibiograma am observat ca este sensibil si la Augumentin (amoxi+clav.). Va rog sa-mi spune-ti daca pot face tratament cu Augumentin din luna a II-a de sarcina si in cazul in care astept sa se intoarca medicul de fam, perioada in care nu fac tratament afecteaza sarcina. Sunt nitel disperata ca nu stiu cat de grav este stafilocul auriu in gat si nas si cum afecteaza sarcina. Va multumesc din suflet
4 comentarii
Chiar nu ma poate ajuta nimeni, cu nici un sfat??? Am scris in acest forum cu toata speranta. :(
Se pare ca nu prea se ocupa oameni specializati de acest forum... care sa ofere macar indicatii generale... sincer, ma asteptam la mai mult profesionalism, dar suntem in Romania
Buna, cum ai rezolvat problema cu stafilococul? Sunt in aceeasi situatie
augumentinul este recomandat in sarcina..dar stafilococul auriu este imun doar la ciprofoxacina...kre nu este recomandata in sarcina
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Col uterin scurt
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie