stafilococ sugar de 8 luni

01-09-2011
ali_anghel
Nu este medic/terapeut
ali_anghel
Buna ziua! Fiul meu are 8 luni si 9, 300 kg. De curand a avut o iratatie puternica in zona inghinala pe care am tratat-o. In acelasi timp i-a aparut in zona si un fel de cos-furuncul, care in 2-3 zile s-a dus, ca apoi sa reapara pe o fesa, se duce si acesta iar acum i-a aparut pe gamba. Acum este mult mai mare iar zona de langa el este inflamata, de culoare rosu-vanat, destul de intinsa. Iritatia inghinala a trecut. Nu a avut temperatura. Daca este stafilococ trebuia tratat numai cu antibiotic? Alta cale nu este? El a mai avut ITU si am bagat destul de mult antibiotic in el. De fapt dupa fiecare control periodic in spital mai apare ceva. Analizele ies bine ca apoi la 2-3 zile sa se intample ceva ca si in cazul de mai sus. Stafilococul arata un sistem imunitar slabit?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul