stafilococc aureus si cosurile

De la virsta de 13 ani au inceput sa-mi apara cosuri si intr-un scurt timp s-au extins pe miini, pe spate si pe piept. Acum jumatate de an, in urma unor analize s-a constatat k am stafilococc aureus si mi s-a dat o lista cu antibioticele la care bacteria este sensibila.Am urmat un preparat cu antibiotice care se aplica pe piele si m-a ajutat foarte bine insa p-u putin timp.Apoi, am urmat 10 zile pastile cu antibioticele la care am cea mai mare sensibilitate insa fara nici un rezultat.
inainte de menstruatie imi apar mai multe cosuri si destul de mari ceea ce presupun k inseamna k am si probleme la nivel hormonal.
Cum as putea sa ma vindec?Cit timp trebuie sa urmez antibiotice ca sa ucid bacteria?
inainte de menstruatie imi apar mai multe cosuri si destul de mari ceea ce presupun k inseamna k am si probleme la nivel hormonal.
Cum as putea sa ma vindec?Cit timp trebuie sa urmez antibiotice ca sa ucid bacteria?
1 comentarii

Mergi la un control la endocrinolog si vezi ce parere are.Sunt si alte tratamente pentru stafilococia cronica si extinsa, nu numai antibiotice.Nu lua antibiotice pe termen lung, caci iti apar alte probleme.Sa ne scrii ce parere are endocrinologul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid
- 2Probleme dermatologice.
- 5cosuri nu mai suport
- 3deasupra buzei superioare imi apar frecvent un fel de cosuri
- 3cosuri albe in jurul penisului si pe el
- 3stafilococ auriu
- 5Iritatii pe fese, cosuri si semne lasate de acestea.
- 4acnee de toate felurile
- 0cosuri sub piela la subrat
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 7diagnosticata cu stafilococul auriu (furunculoza) si mi s-a prescris un tratament cu zinnat 500mg
- 13stransaturi in gat si cosuri pe piet
- 1ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
- 5Crema impotriva acneei
- 1Stafiloco auriu din secretie uretrala!
- 1Cos/Chist incheietura
- 0Multi Gland Caps pentru acnee hormonală
- 1Liposucție abdominala la purtător stafilococ auriu
- 3Acnee severă
- 3Sotret pentru acnee!
Mai multe informații despre: cosurile tratament pentru acnee stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: