stafilococc aureus si cosurile
De la virsta de 13 ani au inceput sa-mi apara cosuri si intr-un scurt timp s-au extins pe miini, pe spate si pe piept. Acum jumatate de an, in urma unor analize s-a constatat k am stafilococc aureus si mi s-a dat o lista cu antibioticele la care bacteria este sensibila.Am urmat un preparat cu antibiotice care se aplica pe piele si m-a ajutat foarte bine insa p-u putin timp.Apoi, am urmat 10 zile pastile cu antibioticele la care am cea mai mare sensibilitate insa fara nici un rezultat.
inainte de menstruatie imi apar mai multe cosuri si destul de mari ceea ce presupun k inseamna k am si probleme la nivel hormonal.
Cum as putea sa ma vindec?Cit timp trebuie sa urmez antibiotice ca sa ucid bacteria?
inainte de menstruatie imi apar mai multe cosuri si destul de mari ceea ce presupun k inseamna k am si probleme la nivel hormonal.
Cum as putea sa ma vindec?Cit timp trebuie sa urmez antibiotice ca sa ucid bacteria?
1 comentarii
Mergi la un control la endocrinolog si vezi ce parere are.Sunt si alte tratamente pentru stafilococia cronica si extinsa, nu numai antibiotice.Nu lua antibiotice pe termen lung, caci iti apar alte probleme.Sa ne scrii ce parere are endocrinologul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Mici cosuri pe maini
- 5un tratament bun pentru acnee
- 3stafilococ auriu
- 5Iritatii pe fese, cosuri si semne lasate de acestea.
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 12cosuri si pete
- 5De un an ma confrunt cu o problema dermatologica si am fost diagnosticata cu stafilococ auriu
- 12stafilococ auriu hemolitic coagulazo pozitiv
- 4Informatii despre acnee, sugestii sau propuneri
- 6cosuri dupa actul sexual
- 4Cosuri in cap
- 1ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
- 0stafilococul auriu
- 1Stafiloco auriu din secretie uretrala!
- 1O punga infectioana de la un cos
- 0Tratament acnee Yasmin+Verospiron(50mg)
- 1Explozie de cosuri de la Microgynon..doresc raspunsul medicului
- 1Acnee solutie urgent va rog
- 8Baiat 20 de ani, ma simt mereu depresiv, anxios, fara chef de viata, sentimente de ura fata de mine
- 2Stafilococ auriu prezent la exudat faringian
Mai multe informații despre: cosurile tratament pentru acnee stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: