staphylococcus aureus

Buna ! Am o mica problema. o nedumerire pe care as dori sa mi o puteti rezolva si explica..prietenul meu are de aproape un an probleme cu prostata. am mers la tot felu de urologii si nici acuma nu a reusit sa rezolve aceasta problema.si a refacut niste analize din secretii uretrale masaj de prostata si ii s a spus ca are microbii staphylococcus aureus si enterococcus spp. inainte sa afle el ca are acesti microburi eu am fost la gineocolog, la o simpla consultatie. dupa vreo 2 sapt am fost sunata si mi s a confirmat ca testul mi a iesit negativ.am sunat azi la cabinet sa intreb ce fel de analize mi a facut ca sa pot afla daca analizele care mi au fost facute sunt si pentru microbii pe care ii are prietenul meu. din pacate asistenta ginecologului nu mi a explicat prea multe. am inteles doar ca mi a facut analizele : Colposcopia, Testul Babeş-Papanicolaou,.Ecografia transvaginală si din ce stiu eu mi a luat secretii din vagin.. Simpla mea intrebare este ce analize as putea sa imi fac sa aflu daca am si eu acesti microbi? multumesc anticipat.
2 comentarii

Daca esti din bucuresti poti merge cu sotul la spitalul panduri care sunt pe aceasta problema si au medici foarte buni.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stafilococ auriu fetita de 1 an si 9 luni
- 4acnee pe fata si spate.. stafilococ aureus
- 5circumcizie, stafilococ sau herpes genital
- 5stafilococ auriu si streptococ beta hemolitic
- 3Stafilococul auriu mi-a distrus dintii!
- 3Sa fie stafilococul auriu?
- 2Pt d-l Doctor Flueraru-- stafilococ auriu
- 0Infectie uretrala cu klebsiella, enteroccocus spp, staphiloccocus aureus
- 0stafiloc auriu hemolitic coagulazo pozitiv
- 2Stafilococ in nas insotit de mancarimi zilnice
- 7Stafilococ auriu in gat
- 5Stafiloco, Candida.
- 0Va rog sa ma ajutati sa ma vindec de boala de piele produse de stafilococ.
- 7Infectie cu stafilococ epidermidis.
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 0stafilococul auriu
- 1Stafilococ auriu?
- 1Infectie cu stafilococ auriu
- 0Stafilococ auriu +
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: