stari de ameteala la copil 6 ani

Buna ziua, fetita mea de vreo jumătate de an îmi spune ca are stări de ameteala.usoara...i-am facut analizele si au iesit doar viermi...calciu bun...etc analize bune. Are o rinita alergica...se mai infunda nasul.dar trece.i -am dat 10 zile osteocare..si 20 zile biocebral. Plus tratament pentru viermi. O perioada nu a mai prezentat stări de ameteala...dar acum dupa o răceală cu tuse...a facut pneumonie intersitials virobacteriana...imi spune ca mai ameteste. Este vesela, activa si are pofta de mâncare. Îmi puteri spune care ar fi cauza. Multumesc.
5 comentarii

Buna seara!
Dupa parerea mea, ar merita efectuat un examen neurologic (de catre un neuropsihiatru pediatru).
O seara placuta!
Dupa parerea mea, ar merita efectuat un examen neurologic (de catre un neuropsihiatru pediatru).
O seara placuta!

@ Subcinschi Adriana
I-ati refacut examenul coproparazitologic de 3 ori din 3 scaune consecutive si sunteti sigura ca nu mai are viermisori ?
I-ati refacut examenul coproparazitologic de 3 ori din 3 scaune consecutive si sunteti sigura ca nu mai are viermisori ?

Am facut un singur control de coproparazitologic la care au iesit viermii :(, dupa tratament recunosc ca nu l-am repetat, daca nu a mai acuzat dureri de burta am stat linistita.dar acum imi spune ca o doare burtica si ca ameteste putin. Sunt putin ingrijorata. Dupa raceala de luna trecuta a ramas cu o tuse uscata, am inceput sa ii dau siropel Astha, avem 2 saptamani de tratament dar..nu a trecut definitiv. Multumesc pentru raspunsuri.

Buna, Adriana!
Cum se simte acum fetita ta? A mai avut stari de ameteala? Ati aflat care era cauza?
Si fetita mea de 6 ani trece printr-o situatie asemanatoare. Saptamana trecuta a simtit ameteli usoare de 3 ori intr-o singura zi. Era usor racita si putin deshidratata, iar medicul de familie a pus simptomul pe seama acestei situatii.
Astazi insa mi-a spus din nou ca a simtit o ameteala usoara la gradinita. Incep sa ma ingrijorez. Este normal ca un copil de 6 ani sa aiba ameteli?
Mentionez ca de curand i-a fost pus diagnosticul de "tulburare de pubertate" ( posibil pubertate precoce) si ne-au fost recomandate o serie de analize, unele hormonale. Analizele le vom efectua saptamana viitoare.
Este posibil ca aetelile sa fie provocate de activitatea unor glande?
Cum se simte acum fetita ta? A mai avut stari de ameteala? Ati aflat care era cauza?
Si fetita mea de 6 ani trece printr-o situatie asemanatoare. Saptamana trecuta a simtit ameteli usoare de 3 ori intr-o singura zi. Era usor racita si putin deshidratata, iar medicul de familie a pus simptomul pe seama acestei situatii.
Astazi insa mi-a spus din nou ca a simtit o ameteala usoara la gradinita. Incep sa ma ingrijorez. Este normal ca un copil de 6 ani sa aiba ameteli?
Mentionez ca de curand i-a fost pus diagnosticul de "tulburare de pubertate" ( posibil pubertate precoce) si ne-au fost recomandate o serie de analize, unele hormonale. Analizele le vom efectua saptamana viitoare.
Este posibil ca aetelile sa fie provocate de activitatea unor glande?

Buna ziua,
Ati gasit cauza ametelelor?
Ne confruntam si noi si nu stiu incotro sa o mai luam. Orl/neurologic/oftamologic/analize de sange bune(o usoara ameteala) si tot asa dupa o viroza s au intensificat.
Multumesc
Ati gasit cauza ametelelor?
Ne confruntam si noi si nu stiu incotro sa o mai luam. Orl/neurologic/oftamologic/analize de sange bune(o usoara ameteala) si tot asa dupa o viroza s au intensificat.
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Senzatii ciudate cu greata si ameteli. Help!
- 3ameteli, amorteli, slabiciune in intreg corpul, blocare
- 2ameteala, cefalee
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 4Pierdere in greutate si stari de ameteala
- 3ameteli puternice de un an, dimineata
- 10imi doresc mult un copil
- 4Senzatii simptome ciudate
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 0Starea mea: voma si ameteli
- 0ameteala, auz amplificat
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 1Ameteli permanente
- 2Stare generala rea, ameteli
- 0Ameteala si amorteli tranzitorii.
- 1Rog interpretare de catre un neurolog
- 1Buna seara! As aprecia o parere despre starea mea - ametit, cu senzatie de lesin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: