Sunt foarte îngrijorată vă rugăm să ne ajutati.

05-02-2019
Mihaela2900
Nu este medic/terapeut
Mihaela2900
Fetita mea de 3 ani a fost răcită in ianuarie pe la jumatatea luni a primit antibiotic cu amoxiclav algin fluidol a trecut o saptamana de la tratamen si a inceput iar sa facă febră am chemat salvarea a consultato si ne dat trimitere la Victor Babes sa facem testul de gripă am fost si după ce a consultato ne au internat crezând că are pneumonie i-au făcut analize si eografie la plamani si ne au sp ca are o viroza fata făcând temperatura 5 zile 38 cu 8 ajungând la 40 i sa pus branula si iau facut nuvicalmin pe vena si a mai facut febră dar la interval de 12 ore un 38.3 iau dat paracetamol si nurofen la nevoi sirop iar pt ca a avut si o tuse care rupea i sa dat 5 pic ambroxol si pt mucisori a facut Aerosol cu adrenalina si ser fixiologic 3 ml după 48 de ore nu a mai facut ne-au externat toate bune după care am ajuns acasă si iar a facut 38.3 i-am dat algin si nu a mai facut pana a doua zi seara la 22.Mentionez ca isa facut analize la sânge de două ori în spital iau iesit bn si la scaun si au iesit bn si cele care se fac pt identificarea bacteriei care durau 72 de ore ce ma sfătuit să fac în cazul asta de la ce poate face febră in continuare.
2 comentarii
0
05-02-2019, ora 13:16
Mihaela2900
Nu este medic/terapeut
Mihaela2900
Chear nici un rasp măcar până ajungem la pediatra noastră.
0
05-02-2019, ora 16:40
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Nu este cazul sa ii mai dati copilului alt tratament decat antibioticul conform antibiogramei daca se identifica vreo bacterie. Hidratati copilul cu lichide caldute ( ceaiuri, compoturi, supe) caci dupa suferinta prelungita, sub asediul atator medicamente, desigur este deshidratat. Poate sa faca febra prelungita datorita inflamatiei, prezente inca, dar si deshidratarii asociate. Deci dati micutului in aceasta perioada un plus de lichide : limonada facuta de Dvs. (apa plata+suc lamaie+miere de albine+ghimbir ras) si lichidele calde.
Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Copil cu stare generală relativ bună - când tratezi febra?
  • Medicamentele antipiretice sunt administrate frecvent în mod eronat de către părinți
  •