sunt insarcinata?
acum 3 luni am avut un act sexual.ciclul mi-a venit regulat.am probleme cu stomacul si pentru asta medicii mi-au prescris antibiotice tari.am senzatii de voma si burta mereu umflata parca as fi gravida.sa fie oare de la medicamente sau se poate sa am ciclu peste sarcina?va rog astept raspuns.multumesc.
4 comentarii
buna ziua.am avut luna asta contacte sexuale neprotejate[adica primele 15 minute fara prezervativ, dupa care puneam prezervativul si chiar daca avea prezervativ, nu ejacula in mine] , insa inainte cu 10 min de ejacularea lui puneam un prezervativ pentru a dura mai mult "partida", dar mi-e teama sa nu fi ramas insarcinata, deoarece am auzit ca barbatul elimina spematozoizi si inainte sa ejaculeze, care nu sunt intotdeauna viabili.va multumesc
am facut sex neprotejat si nu mia venit ciclul de 2 luni.am facut teste de sarcina si mi-au aratat negativ.tot asa ma simt cu burta umflata si dureri de stomac si stari de voma...va rog astepr raspuns multumesc
aaa...uitasem mai aveam o intrebare.daca infectia urinara afecteaza menstruatia.va rog astept raspuns...multunesc
ajutati'ma va rog.am facut sex neprotejat cu pr meu si din greseala si'a dat drumul in mine...:( nu am gasit nici o farmacie deschisa decat a doua zi de paste..si am luat postinor cam la 48 d ore, prima pastila..si cea de'a doua la 12 ore, dupa indicatiile farmacistei...ea mi'a spus k nu's sanse sa raman insarcinata daca am luat postinor..dar mi'e frica...tot am greturi, dar crek d la pastile...au trecut 5 zile de cand am luat pastila si ciclul inca nu mi'a venit.sunt insarcinata???ajutati'ma va rog...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 7sunt cumva insarcinata???
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 7sarcina sau nu?
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 2sunt insarcinata?
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 4Prietena mea poate ramane insarcinata ? Am nevoie de ajutor urgent.
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 0vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 3ajutati-ma cu niste pareri, menstruatia mi-a intarziat = sarcina?
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 4chist ovarian sau sarcina
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina