sunt insarcinata sau e o infectie?

buna ziua!Mi'a venit mesntruatia pe data de 24 octombrie(seara) si a durat pana pe 30 octombirie.Pe 31 octombrie am avut un contact sexual protejat, dar sa rupt prezervativul.Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?de pe 4 noiembrie am inceput sa am dureri mari abdominale...si o scurgere maronie cu unele cheaguri de sange.Am programare la ginecolog sapt.viitoare, dar as vrea un raspuns deoarece sunt f nelinistita.Multumesc
6 comentarii

Nu esti insarcinata, stai linistita, nu erai in perioada fertila.Sa faci un examen al secretiei vaginale si un test Papanicolau.

multumsc frumos pentru raspuns...marti am programare la ginecolog si o sa aflu despre ce este vb.sper sa nu fie nimic grav :-s

Eu am intretinut o relatie sexuala cu iubitul meu, nu am folosit prezervativul a fost prima data cand nu am folosit, eu trebuia sa am menstruatia pe data de 10-11 si mi-a venit pe 7 iar cu 3 zile inainte am intretinut relati sexuale.imi curge doar cateva picaturi...este posibil sa fiu insarcinata??va rog frumos as dori sa imi raspunde-ti...

Nu cred ca esti insarcinata, dar daca-ti curge doar cateva picaturi fa-ti maine dimineata un test de sarcina si sa-mi scrii cum iese.Dar daca in noaptea aceasta sangerarea menstruala devine normala cantitativ, ai scapat.Eu cred ca acele cateva picaturi prevestesc menstruatia.

Buna ziua...Multumesc pentru raspuns, menstruatia este normala cantitativ acum.Multumesc Frumos pentru raspuns. Sanatate:)

buna seara doamna doctor, sun livia si am 20 de ani iar viata sexuala am inc acum 2 ani, as dori sa ma ajutati cu o problema:menstruatia mi sa term acum o saptamana iar acum de 2 zile am o secretie vaginala maronie si putin cremoasa, insotita si de dureri abdominale.ce ar putea fi?e ceva grav va rog sami raspundeti caci la ginecolog nu am tmp sa merg.va multumesc anticipat.ast rasp dvs.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 2Ce m-ati sfatui sa fac?
- 2poate fi gravida??
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 13contact sexual neprotejat?
- 9este posibil sa fii ramas insarcinata?
- 7exista vreun risc?
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 3Pot sa fiu insarcinata?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 2Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
- 5sunt gravida?
- 1Sunt insarcinata?Sfatul unui medic, va rog!
- 2Sunt insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 7Care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 0sint insarcinata? URGENT? trebuie sa stiu nu vreau sa tin sarcina
- 1Însărcinată sau nu ?
- 9Posibilă sarcină ?
- 0Pot fi însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sangerarile maronii prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: