sunt insarcinata si am uter dublu
Am aflat de cateva spatamani ca sunt insarcinata. Insa astazi fericirea mi-a fost umbrita de faptul ca un medic, dupa ce am facut o ecografie, mi-a spus ca am doua utere, insa nu mi-a explicat ce inseamna asta si daca imi afecteaza sarcna.in loc sa ma bucur de prima ecografie cu copilul meu sanatos, bucuria mi s-a naruit si-mi fac o mie si una de ganduri negative.Mi-a aspus ca am 2 utere, unul in spatele celuilalt, unu mai mare, unu mai mic, iar copilul este in cel mai mare.Sarcina are 6 saptamani si 6 zile.
Sunt ingrozitr de speriata, ce am citit pe internet m-a speriat si mai tare. Nu inteleg de ce medicul meu nu a sesizat pana acum aceasta problema, mi-a recomandat inainte de a ramane insarcinata analize de milioane, insa nu i-a trecut prin cap sa-mi recomande si o ecografie.
Din ce am citit in cazul meu, trebuia sa ma protejez in timpul contactului pt a s-ar putea sa raman din nou insacinata si in celalalt uter...eu pana acum nu m-am protejat...
Va rog daca aveti cunostinta de cazuri asemanatoare...
Va multumesc!
Sarbatori fericite!
Sunt ingrozitr de speriata, ce am citit pe internet m-a speriat si mai tare. Nu inteleg de ce medicul meu nu a sesizat pana acum aceasta problema, mi-a recomandat inainte de a ramane insarcinata analize de milioane, insa nu i-a trecut prin cap sa-mi recomande si o ecografie.
Din ce am citit in cazul meu, trebuia sa ma protejez in timpul contactului pt a s-ar putea sa raman din nou insacinata si in celalalt uter...eu pana acum nu m-am protejat...
Va rog daca aveti cunostinta de cazuri asemanatoare...
Va multumesc!
Sarbatori fericite!
2 comentarii
felicitari pentru sarcina..si eu am uter dublu si intr-adevar trebuie sa te protejezi ptr. k exista posibilitatea unei sarcini in celalalt uter...din ce mi-i s-a zis mie nu voi putea naste pe cale naturala ci doar prin cezariana, ptr k exista riscul de a se rupe peretele dintre utere(sau ceva de genul) si probabil va trebui sa faci controale cat mai des in timpul sarcinii sa nu apara complicatii.
Sarbatori fericite si tie!
Sarbatori fericite si tie!
In timpul sarcinii ovarele nu ovuleaza asa ca nu prea aveti cum sa ramaneti gravida in celalalt hemiuter. Sarcina pe uter malformat poate pune probleme, este posibil sa fiti la risc pentru nastere prematura si sa fie nevoie de cerclaj!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare