sunt intr-o mare criza.

22-09-2008
Paulaapi
Nu este medic/terapeut
Paulaapi
astazi am aflat ceva care aproape ca m-a daramat.eu am LES de 2 ani de zile, si multumesc lui D-zeu ca ma simt foarte bine, ca si cum n-as avea nimic.din cauza aceste boli pe care o am, medicul mi-a spus ca nu pot folosi anticonceptionale.consultandu-ma cu prietenul meu(am 27 de ani, necasatorita), am hotarat sa folosim ca mijloc de contraceptie peliculele contraceptive. totul a fost ok pana astazi.cand prietenul meu a fost sa doneze sange si i s-a spus ca este suspect a fi purtator de virus hepatic B, k are ficatul marit, ca trebuie sa faca analize amanuntite.ne ingrijoram insa mai mult pentru mine, pentru ca nu stiu ce efect are un astfel de virus asupra mea, care am LES.inutil sa va spun ca daca am contactat virusul este numai de la prietenul meu, eu neavand contact cu altcineva.el zice de asemenea ca nu a avut contact cu altcineva dar.incredere nu mai am in el.totusi eu am facut analizele periodice acum 2 luni, analize amanuntite p care le fac la fiecare internare, inclusiv TGO, TGP...dar totusi stau in stres pana la urmatoare internare, adica peste o saptamana, cand o sa vad ce masuri ia doctora mea.totusi, spuneti-mi...DACA AM, CE CONSECINTE VA AVEA ASUPRA ORGANISMULUI MEU????MI-ESTE FOARTE FRICA.DATI-MI UN RASPUNS VA ROG.TREBUIE SA MA SPERII????VA MULTUMESC ANTICIPAT.
1 comentarii
0
23-09-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
hepatita b nu se ia doar prin contact sexual!!!se poate lua si de la o siriga, un ac, o zgarietura si maini nespalate!!asa ca prietenul dumneavoastra poate va spune adevarul!!exista vaccin pt hepatita b si nici nu este foarte scump!!in jur de 60ron
Adaugă un comentariu / răspuns