Sunt super spertiata! Help!
Buna, ieri seara a fost un party, ne-am distrat si eu mi-am muscat putin buza in partea stanga, pe timpul serii mi-am mai muscato de cateva ori. Apoi a 2 a zi cand ma trezesc la o prietena imi vad buza umflata cu o pata alb-galbuie, parca mai branzoasa (nu stiu exact cum sa ii exprim textura), in primul moment nu m-am agitat, ca mi sa mai intamplat sa imi mai musc buza si sa se umfle putin si apoi se retrage peste 30 de minute ceva de genul. Ajungand acasa ma culc cateva ore, cand ma trezesc buza mea umflata cat un deget mare de la mana, pata alb galbuie cu o texteritate branzoaza parca un pic mai mare, in jurul ei buza fiind mai inchisa la culoare, spre mov! Am facut niste cercetari si am dat de un fel de boala, banuiesc, care se numeste "candidoza bucala". Si am gasit acest tratament cu "glicerina boroxata" (imi spusese inainte o doamna ca mi-ar putea folosi) si din cate am citit am inteles ca trebuie sa aplic solutia acea pe pata alba pana cand imi da sangele.In colcluzie ce ar trebui sa fac? Am candidoza bucala? Va rog lasasti un raspun.
P.S.: Pentru bataturi sparte po sa pun apa oxigenata si apoi baneocin? ( bataturile sunt sparte, pe pernutele de langa degete). Multumesc, Andreea.
P.S.: Pentru bataturi sparte po sa pun apa oxigenata si apoi baneocin? ( bataturile sunt sparte, pe pernutele de langa degete). Multumesc, Andreea.
2 comentarii
1. SIGUR, nu este de la buza muscata...
mai gandeste-te...?!?
..tratamentul e ok...pt.moment...
2. bun...pt. bataturi..
Numai bine,
mai gandeste-te...?!?
..tratamentul e ok...pt.moment...
2. bun...pt. bataturi..
Numai bine,
Am mers si la narghilea, am baut si am fumat. Dar asta s-a mai intamplat si tot asa cam in aceasi formatie. Nu inteleg ce ar diferit...
Iti multumesc, la fel.
Iti multumesc, la fel.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Toxoplasmoza
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella