suspect de heptita -- lamuriti-ma va rog
Buna seara.
Va scrie mama uni baietel de numai 5 ani, suspect de hepatita. In urma cu doua saptamani, baiatulmeu, a inceput sa faca scaune galben deschis, urina mai inchisa la culoare.. am asteptat, in speranta ca se va regla, fiind de la alimentatie.. dar nimic.Am mers cu el la medic unde mi-a dat sa-i fac transaminazele.In aceasta seara i-am luat rezultatul, care este urmatorul:
TGO(AST) - REZULTAT 45- VAL NORMALE 5-40
TGP(ALT )-- REZULTAT 33- VAL NORMALE 5-47
Pana ce ajung luni, la medic, va rog sa ma ajutati. are hepatita? ce are? sunt terminata.
va multumesc mult !
0
Va scrie mama uni baietel de numai 5 ani, suspect de hepatita. In urma cu doua saptamani, baiatulmeu, a inceput sa faca scaune galben deschis, urina mai inchisa la culoare.. am asteptat, in speranta ca se va regla, fiind de la alimentatie.. dar nimic.Am mers cu el la medic unde mi-a dat sa-i fac transaminazele.In aceasta seara i-am luat rezultatul, care este urmatorul:
TGO(AST) - REZULTAT 45- VAL NORMALE 5-40
TGP(ALT )-- REZULTAT 33- VAL NORMALE 5-47
Pana ce ajung luni, la medic, va rog sa ma ajutati. are hepatita? ce are? sunt terminata.
va multumesc mult !
0
1 comentarii
ar trebui sa aiba si alte simptome:somnolenta, sclere galbene, varsaturi, greata, scaun decolorat...pentru linistea dvs. mergeti la camera de garda a unui spital de contagioase, sau chiar de pediatrie.multa bafta.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara