Tahicardia si cezariana
Buna ziua,
Urmeaza sa nasc peste 5 luni. Sunt la a treia sarcina. La prima operatie cezariana mi s-a spus ca am facut tahicardie pe masa de operatie, fara a mi se da alte detalii, decat ca a cedat la medicamentele introduse in perfuzie. La a doua operatie nu retin sa mi se fi spus ceva de tahicardie. As vrea sa stiu de la un medic anestezist sau ginecolog daca tahicardia este ceva des intalnit in timpul operatiilor cezariene, cat de grava este si daca in aceste circumstante pot naste si la o clinica privata sau doar la spital de stat.Multumesc.
Urmeaza sa nasc peste 5 luni. Sunt la a treia sarcina. La prima operatie cezariana mi s-a spus ca am facut tahicardie pe masa de operatie, fara a mi se da alte detalii, decat ca a cedat la medicamentele introduse in perfuzie. La a doua operatie nu retin sa mi se fi spus ceva de tahicardie. As vrea sa stiu de la un medic anestezist sau ginecolog daca tahicardia este ceva des intalnit in timpul operatiilor cezariene, cat de grava este si daca in aceste circumstante pot naste si la o clinica privata sau doar la spital de stat.Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9tahicardie si tremuraturi
- 2tahicardie sinusala prin automatism crescut
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 7Ajutor va rog posibil cardiac 24 ani
- 4Palpitatii care au mai scazut din intensitate, dar tot le mai simt + fumat
- 4tpsv 22... crizele de tahicardie s-au indesit odata cu varsta
- 3Tahicardie pe fond de stres si oboseala cronica
- 4tahicardie-valori tensiune arteriala
- 4tahicardie... help
- 4sangerari frecvente dupa cezariana
- 5se intampla sa am in momentul respiratiei ca niste spasme sau gaze in partea inimii.. Ce am?
- 19tahicardie la 20 de ani
- 3Fetita mea are probleme cardiace
- 4Tahicardie - cum se poate vindeca?
- 2Tahicardie Sinusala
- 1tahicardie
- 0Tahicardia si academia de politie
- 0Tahicardie persistenta
- 1Sangerari post op Cezariana - moderate, intermitente, la efort, aparute după două săptamani si inca
Mai multe informații despre: Tahicardia Cezariana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: