Tahicardie
Buna ziua,
Ieri am facut un control de rutina impus de soc. unde lucrez.
Am avut tensiune 135/100 si puls 110, este foarte adevarat ca am o inaltime de 1.96 si greutate 120Kg.
Imi puteti spune cat de grav este si ce as putea sa fac.
Multumesc
Ieri am facut un control de rutina impus de soc. unde lucrez.
Am avut tensiune 135/100 si puls 110, este foarte adevarat ca am o inaltime de 1.96 si greutate 120Kg.
Imi puteti spune cat de grav este si ce as putea sa fac.
Multumesc
2 comentarii
Buna ziua! Trebuie sa incepeti urgent un tratament pentru hipertensiune si tahicardie ( este important ECG-ul pentru diagnosticul de certitudine), consultati un medic cardiolog, trebuie facute investigatii sangvine screening, ne intereseaza glicemia, colesterolul, iar daca sunteti o persoana tanara, ne gandim sa cautam o cauza pentru hipertensiunea arteriala, medicul cardiolog va va recomanda investigatii specifice;si, de asemenea, un consult la Boli Nutritie si un examen al fundului de ochi ( exista modificari sugestive pentru retinopatia hipertensiva?); numai bine
buna ziua!am si eu o simpla intrebare!prietenul meu(30) de 3 zile i se amorteste piciorul stang de la genunchi in jos si mana stanga de la cot in jos?c ar putea fi?sunt foarte ingrijorata!el fumeaza foarte mult!are vre_o legatura?astept urgent un raspun!multumesk
-*
(*modificat de administrator)
-*
(*modificat de administrator)
Alte subiecte recente din această secțiune: