Tahicardie/aritmii

16-11-2023
Erica2018
Nu este medic/terapeut
Erica2018
Bună seara !
De aproape 2 ani de zile ma confrunt cu tahicardie, mai nou am si arimtii. Am făcut numeroase controale la dr cardiolog și mereu mi se spune ca sunt ok. Cu tiroida sunt ok, analizele sunt bune. Mereu mi se pune sindrom anxios însă eu nu simt ca am o problema. În zilele în care nu am episoade tahicardice sunt foarte bine iar apoi iar îmi creste pulsul foarte tare, uneori la cel mai mic efort. Am ajuns în pragul disperării.
Vreau sa întreb pe cineva dacă a mai trecut prin asa ceva si rog, dacă vede un medic mesajul meu, sa îmi spună dacă se poate ca tahicardia și aritmiile sa fie provocate de o lipsa de fier din organism.
La analize Sideremia a ieșit 116 (limitele fiind 23-136) iar Feritina a iesit 9, 6 (limitele fiind 6-150 ).
Mulțumesc !
2 comentarii
1
16-11-2023, ora 21:27
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu fierul e de vina in astfel de simtome ci magnezul si alte minerale care sunt eliminate din organism prin transpiratie si urina mai ales vara. E bine sa faceti si alte analize, vorbiti cu un gastrointerolog pt o endoscopie, e posibil sa aveti o hernie hiatala si aceasta produce astfel de aritmii prin atingerea inimii mai ales cind sunteti balonata.
1
17-11-2023, ora 16:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Luati un Anxiar si daca va simtiti bine cu el inseamna ca e anxietate (somatizari). Pot exista somatizari chiar daca nu aveti simptome specifice de anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.