tbc-ul in timpul sarcinii!

03-02-2007
Mia
Nu este medic/terapeut
Mia
Sunt insarcinata in 5 luni si am unele simptome (dureri toracice, transpirtie..) care imi dau de gandit, mentionez ca acum 2 ani am avut tbc pe care l-am tratat timp de 6 luni (ulterior tratamentului radiografiile mi-au iesit bune).Nu stiu ce sa fac.sunt disperata..ce analize as putea face ca sa vad daca am tbc sau nu.exista sanse sa se transmita la fat?
3 comentarii
0
03-02-2007, ora 00:00
maria77
Nu este medic/terapeut
maria77
Buna!Nu ai discutat cu medicul pneumoftiziolog sau medicul ginecolog problema ta?!Asa ar fi cel mai bine.Ei sunt in masura sa-ti dea sfaturi avizate.De cand au aparut aceste manifestari?Cand ai facut ultima radiografie ?Utimul examen de sputa?Astept raspuns.Nu te stresa, poate nu este ceea ce-ti imaginezi tu mai ales ca zici ca totul a fost ok dupa tratament.
0
04-02-2007, ora 00:00
Mia
Nu este medic/terapeut
Mia
simptomele le-am avut acum 2 zile...dar astazi (duminica)nu ma mai acele simptome...doar ca ma doare gatul dimineata si mai transpir cand mananc ceva fierbinte( mancare gatita). ultima rad. am facut-o anul trcut in toamna.si mi-a iesit super bine..plamanii au fost vindecati...o sa ma duc la med de fam maine.doc gineco e din iasi, iar eu sunt din alt oras.nu am gasit nimic despre tbc si sarcina...poate ma ajuta cineva.iti multumesc de grija ta fata de mine.
0
05-02-2007, ora 00:00
maria77
Nu este medic/terapeut
maria77
Da ar fi bine sa mergi la medicul de familie.Probabil ca este vorba de o raceala.Poate iti recomanda ceva simptomatice(paracetamol doza mica)Iti doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina luna V
  • Tuberculoza (TBC)
  •