tendon ciupit

09-06-2009
florentinel
Nu este medic/terapeut
florentinel
buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva despre o operatie care am avuto acum trei ani la mana stanga. m-am taiat cu drujba a an timp ce taiam un pom asa, mi-am taiat degetut mare si mi-am ciupit si tendonul nu a fost taiat de tot. taietura incepe de unde se leaga degetul mare de mana (adica a doua ingheietura a degetului mare spre cot nu spre unghie) asa, pana la incheietura mainii. avand si tendonul ciupit. teietura fiind pe partea opusa a palmei deci nu in palma. apoi am fost internat mi-au facut ce mi-a trebuit si toate bune si frumoase. intrebarea mea care e: dupa trei ani se poate rupe tendonul iar? degetul de ce nu al pot duce (indoi) pana la capat parca ma tine ceva? si de ce a inceput sa ma doara rau inchietura degetului (acolo de unde incepe taietura) acum cand al misc si mai ales cand vreau sa al indoi? se poate sa fi patit ceva tendonul? de miscat misc degetul normal dar ma doare cand al misc. ce sa intamplat? va multumesc si astept raspunsul dvs. cu stima florin.
3 comentarii
0
10-06-2009, ora 18:56
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Dupa 3 ani nu mai poate fi vorba despre o rupere a tendonului. Mai degraba pare a fi o cicatrice vicioasa. Consultati serviciul de chirurgie plastica unde v-ati operat initial.
0
10-06-2009, ora 21:41
florentinel
Nu este medic/terapeut
florentinel
va multumesc pt raspuns cu stima florin
0
13-06-2009, ora 09:57
MARIA BOGDAN
Nu este medic/terapeut
MARIA BOGDAN
bun ziua, sotul meu a fost operat de ruptura de tendon calcaneean, dupa 6 saptamani inca nu i s-a cicatrizat operatia i s-a format tesut necrozat care a tot fost inlaturat si acum are o "groapa" ce e de facut? cu ce se poate accelera cicatrizarea va rog dati-mi ceva solutii, unguiente, sau pudre, daca ezista asa ceva suntem disperati au mai fost cazuri ca dupa atata timp inca sa mai fie rana?ce ma indrumati sa fac?va multumesc tare mult!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum devin tendoanele mai rigide și mai puternice
  •