teste grila reatestare AMG, 2017
Buna seara!Ma poate ajuta cineva cu testele de la reatestare AMG?Mulțumesc frumos.
Buna, ai facut rost de testele pentru reatestare?
Te rog mult sa mi le trimiti si mie.
Multumesc
Te rog mult sa mi le trimiti si mie.
Multumesc
Buna, va rog frumos care aveti testele pentru reatestare sa mi le trimiteti si mie. Va rog mult
Buna seara. Asi dori si eu testele pt reatestare 2020 daca le are cineva...am.gasit ceva pe internet insa nu iti da si raspunsul corect. Va multumesc
Buna, te rog frumos, daca, a-i facut rost de testele grila pentru reatestare, mi le poti trimite si mie?Multumesc.
Bună ziua! As dori și eu testele ptr reatestare, daca le are cineva. Vă rog mult, am nevoie de ajutor! Vă mulțumesc!
Cauta pe net. Eu le-am facut pe astea de aici si m-au ajutat: ------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Bună ziua! Mă puteți ajuta vă rog cu testele pt reatestare AMG?
Bună ziua aș dori și eu testele grila pentru reatestare asistent medical generalist
M-ar putea ajuta cineva cu teste grila pentru reatestare AMG? Multumesc!
Buna ziua, ciné ma poate ajuta cu teste pt reatestare asistent médical généralist 2020, vineri am examenul. Multumesc mult
Buna! Doresc si eu grilele pentru retestare va rog daca ma poate ajuta cineva! Multumesc!
Buna ziua, ma poate ajuta și pe mine cineva cu testele grila pt reatestarea AMG? Mulțumesc
buna, ma poate ajuta si pe mine cineva cu testele pentru reatestare asistent medical va rog
Buna ziua!Mă poate ajuta cineva cu testele împreună cu răspunsul corect pt reatestare profesionala AMF(asistent medical de farmacie)?Multumesc !
Buna ziua, are cineva sa imi trimite si mie testele grila pentru retestarea competententelor profesionale Asistent medical generalist.
Va multumesc !
Va multumesc !
Buna ziua!!Ma poate ajuta cineva cu testele grila pentru reatestare AMG 2021?Va mulțumesc!!
Si eu doresc testele cu raspuns pt reatestare asistent farmacie. Multumesc!
Bună ziua! Ma poate ajuta cineva va rog cu testele pentru reatestare? Urmează în curând sa dau și eu examen și m-ar ajuta tare mult! Mulțumesc mult!
Bună ziua.
Mă ajută cineva și pe mine cu subiectele pentru reatestare asistent medical generalist? Grilele ce se dau la examen. Mulțumesc
Mă ajută cineva și pe mine cu subiectele pentru reatestare asistent medical generalist? Grilele ce se dau la examen. Mulțumesc
A sustinut cineva examenul de reatestare in 2022? Are cineva grila? As aprecia enorm… o si cumpar!!! :)
Bună seara!a-și dori și eu testele grilă pentru reatestareAMF. dacă mă poate ajuta cineva mulțumesc.
Buna ziua. La retestare se dau aceleasi intrebari? Sau se modifica testul?
M-ar putea ajuta cineva cu retestarea pentru AMF?
Multumesc.
M-ar putea ajuta cineva cu retestarea pentru AMF?
Multumesc.
Și eu am pus o întrebare dar nu îmi răspunde nimeni, te rog să-mi zici și mie dacă afli ceva, din ce oraș ești?
Daca aflu ceva, te anunt.
Imi poti lasa nr tau de tel? Si iti scriu direct tot ca aflu
Imi poti lasa nr tau de tel? Si iti scriu direct tot ca aflu
Buna Ziua !
A-și dori și eu testele grilă pentru reatestare OAMGMAMR. Dacă mă poate ajuta cineva?
Multumesc!
A-și dori și eu testele grilă pentru reatestare OAMGMAMR. Dacă mă poate ajuta cineva?
Multumesc!
Buna seara!
Ma poate ajuta cineva cu testele pentru reatestare profesionala AMF 2023, va rog?
Multumesc!
Ma poate ajuta cineva cu testele pentru reatestare profesionala AMF 2023, va rog?
Multumesc!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Doar facultatea va mai fi valabila, nu și postliceala?
- 0Caut informații/asistent radiolog
- 1Anunț angajare asistent medical generalist
- 0Reatestare AMG.
- 0Am posibilitatea sa particip la examen pe un post de asistent?
- 0Intrebare despre procesul de angajare/ respectiv aviz libera practica.
- 1Teste reatestare amg
- 1Asistenti medicali fara BAC
- 4Grile reatestare profesionala asistent medical genera;isst
- 0Angajam asistenți medicali pentru Italia