toxoplasmoza?sau altceva?

si inclusiv ganglionu de aici mia luat saange pt toate bolile care pot provoca infl ganglionilor si ma trimis la un control orl in sediul cladiri lor la control aici ma palpat si a zis ca e mic nu e cazu de limfom apoi am revenit la domnu doctor si a ramas sa imi zica rez : rezultatu fiind o infectie cu toxoplasmoza bun am inteles dar dc nu se trage ganglionu ?precizez nu ma doare nu e moale e ferm maine ma duc sa imi dea tratament pentru toxoplasmoza intrebarea mea este cat poate sa persiste acest ganglion ? daca era ceva limfom sar fi vazut ceva in acele analize selective ale lor hematologice? ca mia luat vreo 3 sau 4 fiole de sange precizez ca in ultima vreme gandinduma la limfom am intrat ntro depresie anexietate frica de moarte de boala si am labit vazand cu okii consumanduma daia intreb inca o dara sar fi vazut ceva daca e limfom ? parerile doctorilor sunt impartite unii spun ca unii ganglioni pot sa ramana asa toata viata nerevenind la forma initiala.

Am avut o colega cu asa ceva. Marit chiar. Ajunsese cat o nuca.
S-a retras dupa ce a facut tratament si s-a rugat mama ei mult pentru ea.
Fusese propusa pt operatie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 4TOXOPLASMA
- 2Dureri mari la gat, sub maxilar.
- 3de trei zile ma dor ganglionii. unde sa ma duc?
- 62 ganglioni la gat la fetita de 4 ani
- 4ganglioni limfatici mariti... va rog un raspuns
- 3Ganglioni inflamati in corp
- 2Toxoplasma in sarcina
- 1Ganglioni submandibulari inflamati
- 1Ganglion mărit..
- 1Ganglion mare, durere gat!
- 0Ce poate fi?
- 0Ganglion umflat?
- 0Umflatura spate ureche
- 0Durere amigdala sublinguala???
- 6Analize medicale
- 1Ganglion in gat
- 3Ganglioni laterocervicali gât
- 0Ganglion umflat enteroviroza cu febra
- 3Sunt speriata - Cancer gat??
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat Ganglioni limfatici mariti toxoplasmoza