Transmitere ?
Buna seara,
as avea, va rog o intrebare:
am folosit rujul unei alte persoane si as dori sa va intreb, daca exista riscul de transmitere HIV...rujul a fost folosit dupa 1-2 ore de la folosire de catre posesoarea lui. Cred ca aceasta intrebare este utila pentru multe femei, care nu are la indemana rujul personal, si il ia pe cel al prietenei sale.
Multumesc !
as avea, va rog o intrebare:
am folosit rujul unei alte persoane si as dori sa va intreb, daca exista riscul de transmitere HIV...rujul a fost folosit dupa 1-2 ore de la folosire de catre posesoarea lui. Cred ca aceasta intrebare este utila pentru multe femei, care nu are la indemana rujul personal, si il ia pe cel al prietenei sale.
Multumesc !
1 comentarii
Hiv nu se transmite prin folosirea obiectelor. Nu ai absolut niciun motiv de ingrijorare, poti folosi rujul oricarei prietene.
Hiv se transmite numai prin contact sexual anal, oral ori normal fara prezervativ, prin sange, ori de la mama la fat.
Hiv se transmite numai prin contact sexual anal, oral ori normal fara prezervativ, prin sange, ori de la mama la fat.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara