transmitere HIV
As dori sa stiu la ce temperatura moare virusul HIV. Se poate transmite prin ceara de epilat, daca in urma epilatului inghinal apar mici sangerari? Va multumesc
2 comentarii
Adica o persoana infectata sa lase sange in ceara traditionala si urmatoarea persoana care se epileaza si sangereaza sa ia virusul!M-ai pus pe ganduri!Stiu ca nu prea e conform standardelor U.E si n-o sa mai fie pe viitor in saloane dar chiar nu am auzit pe cineva care sa spuna ca poti sa iei HIV.
Da, la ceara traditionala m-am referit. Sper sa nu fie o cale de transmitere, pentru ca eu (ca multe alte persoane) ma epilez inghinal cu ceara traditionala. Desigur, cei de la saloane fierb (sau macar incalzesc la temperaturi foarte ridicate) ceara respectiva, poate ca asta distruge virusul. Sau poate ca el nici nu traieste in ceara - in aer si in apa, spre exemplu, nu rezista. Poate cineva sa raspunda cu o certitudine mai mare acestei intrebari? V-as ramane recunoscatoare!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3detectare hiv
- 36test hiv1-2
- 12valoriile HIV
- 6silioane si virusul HIV
- 11Intrebare despre HIV
- 5Disperat, aproape am decazut mintal; am luat boala (HIV) de la ea?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 0Testarea HIV - film
- 3Credeti ca pot avea virusul HIV daca...
- 9Crede-ti ca pot avea virusul HIV daca...
- 16Care sunt sansele sa fi luat HIV?
- 16infectie cu hiv???
- 489E posibil sa fiu infectat cu virusul respectiv??
- 1940Intrebare tratament HIV - test HIV
- 1Sunt disperat - cat de posibil e sa fiu infectat cu hiv?
- 1Recomandare medic, centre care trateaza HIV
- 9Hiv si sarcina
- 0Transmitere HIV afta bucala
- 0Mucus/Sange in scaun, cat si fara scaun
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: