transmitere HIV
As dori sa stiu la ce temperatura moare virusul HIV. Se poate transmite prin ceara de epilat, daca in urma epilatului inghinal apar mici sangerari? Va multumesc
2 comentarii
Adica o persoana infectata sa lase sange in ceara traditionala si urmatoarea persoana care se epileaza si sangereaza sa ia virusul!M-ai pus pe ganduri!Stiu ca nu prea e conform standardelor U.E si n-o sa mai fie pe viitor in saloane dar chiar nu am auzit pe cineva care sa spuna ca poti sa iei HIV.
Da, la ceara traditionala m-am referit. Sper sa nu fie o cale de transmitere, pentru ca eu (ca multe alte persoane) ma epilez inghinal cu ceara traditionala. Desigur, cei de la saloane fierb (sau macar incalzesc la temperaturi foarte ridicate) ceara respectiva, poate ca asta distruge virusul. Sau poate ca el nici nu traieste in ceara - in aer si in apa, spre exemplu, nu rezista. Poate cineva sa raspunda cu o certitudine mai mare acestei intrebari? V-as ramane recunoscatoare!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8poate fi hiv?
- 11Care sunt simptomele HIV?
- 6rezultat test hiv
- 4daca ai HIV... mai poti scapa?
- 2Contact neprotejat: care este riscul?
- 36test hiv1-2
- 6HIV! fereastra imunologica
- 4suport ac recoltare
- 3Grija Obsesiva - Posibilitate HIV?
- 5interpretare rezultat test hiv
- 3test hiv
- 5este posibil sa fie gresit testul hiv ?
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 1Simptome HIV ????
- 0Testare HIV
- 3HIV in cât timp se depistează ?
- 5Explicatii analize
- 2HIV sau ipohondru?
- 1Rezistenta virus HIV in mediu extern.Posibila infectare dupa o biopsie cutanata?
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: