transmitere HIV
As dori sa stiu la ce temperatura moare virusul HIV. Se poate transmite prin ceara de epilat, daca in urma epilatului inghinal apar mici sangerari? Va multumesc
2 comentarii
Adica o persoana infectata sa lase sange in ceara traditionala si urmatoarea persoana care se epileaza si sangereaza sa ia virusul!M-ai pus pe ganduri!Stiu ca nu prea e conform standardelor U.E si n-o sa mai fie pe viitor in saloane dar chiar nu am auzit pe cineva care sa spuna ca poti sa iei HIV.
Da, la ceara traditionala m-am referit. Sper sa nu fie o cale de transmitere, pentru ca eu (ca multe alte persoane) ma epilez inghinal cu ceara traditionala. Desigur, cei de la saloane fierb (sau macar incalzesc la temperaturi foarte ridicate) ceara respectiva, poate ca asta distruge virusul. Sau poate ca el nici nu traieste in ceara - in aer si in apa, spre exemplu, nu rezista. Poate cineva sa raspunda cu o certitudine mai mare acestei intrebari? V-as ramane recunoscatoare!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3detectare hiv
- 2hiv - ce alte teste ar trebui sa mai fac pt a fi sigura ca nu am fost contaminata?
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 3M-am infectat cu HIV?
- 4suport ac recoltare
- 7a fi sau nu zero pozitiv HIV
- 30Ajutor!!!! posibila infectie HIV
- 10Relatii sexuale protejate cu o pers. purtatoare de hiv.
- 2Depistare HIV
- 8posibil infectie hiv
- 3Infectie HIV? Tratament preventiv, daca da UNDE in Bucuresti?
- 2am calcat pe o pioneza, simptome hiv
- 0Infectare cu hiv
- 1Hiv sau paranoia
- 3HIV in cât timp se depistează ?
- 2Testare hiv
- 0Hiv prin briciul de la frizerie?
- 2Ce simptome si cum se manifesta HIV?
- 1Risc HIV masaj erotic
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: