transmitere HIV

Buna ziua!
Am si eu urmatoarea intrebare. Mi-am inceput viata sexuala cam acum 9 ani la prostituate unde am facut sex oral neprotejat. De atunci am o relatie stabila cu o fata care in urma cu 3-4 ani si-a facut testul HIV si a iesit negativ. Ea a avut inainte si o rana pe col.
Credeti ca este posibil ca ea sa nu fi avut si eu sa am acum?
Inainte de analiza, avesesem contacte sexuale neprotejate cam 2 ani si jumatate.
Am si eu urmatoarea intrebare. Mi-am inceput viata sexuala cam acum 9 ani la prostituate unde am facut sex oral neprotejat. De atunci am o relatie stabila cu o fata care in urma cu 3-4 ani si-a facut testul HIV si a iesit negativ. Ea a avut inainte si o rana pe col.
Credeti ca este posibil ca ea sa nu fi avut si eu sa am acum?
Inainte de analiza, avesesem contacte sexuale neprotejate cam 2 ani si jumatate.
8 comentarii

Cel mai simplu este sa faceti testul HIV si tu si partenera!

intrebarea mea este daca mai are rost sa facem teste avand in vedere ca ea si-a facut deja acum 3-4 ani.

multumesc mult. ceea ce as mai dori eu sa aflu, este macar daca la momentul respectiv exista sansa sa fi fost doar eu infectat, avand in vedere ca faceam sex neprotejat deja de 2 ani si jumatate, faptul ca ea avea o rana pe col, si rezultatul ei a fost negativ.
multumesc inca o data
multumesc inca o data

Existenta unei rani este un factor favorizant pentru transmiterea oricarei infectii pe cale sexuala, insa repet, cel mai sigur este sa va faceti din nou testul HIV!

Buna ziua tuturor, in special dl. Dr.Mihalache!
As pute sa va adresez o intrebare in legatura cu analiza HIV?o voi posta mai jos daca imi permiteti:
Am avut un prim contact sexual protejat dar, intamplator, prezervativul s-a spart. La 7-8 luni de la acest eveniment mi-am facut 2 teste hiv(unul nu-l cunosc iar celalalt ELISA), amandoua iesind negative.Si ma intrebam daca in acest momen as putea sta linistit
As dori un sfat din partea dvs, daca doriti v-as fi in intregime recunoscator!
Multumesc Anticipat
As pute sa va adresez o intrebare in legatura cu analiza HIV?o voi posta mai jos daca imi permiteti:
Am avut un prim contact sexual protejat dar, intamplator, prezervativul s-a spart. La 7-8 luni de la acest eveniment mi-am facut 2 teste hiv(unul nu-l cunosc iar celalalt ELISA), amandoua iesind negative.Si ma intrebam daca in acest momen as putea sta linistit
As dori un sfat din partea dvs, daca doriti v-as fi in intregime recunoscator!
Multumesc Anticipat

Multumesc oricum, n-am stiut ca pe acest forum vorbesc singur.

Bună ziua
Virusul HIV se poate lua prin saliva ?
O rana deschisa în contact cu saliva unei persoane invitate se poate transmite ?
Virusul HIV se poate lua prin saliva ?
O rana deschisa în contact cu saliva unei persoane invitate se poate transmite ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6rezultat test hiv
- 4daca ai HIV... mai poti scapa?
- 20rana pe col sau nu!
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 7Mi s-a descoperit o rana fff mica pe col
- 6Am o rana pe col ce trebuie cauterizata.. sa iau sau nu anticonceptionale?
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 1anticonceptionalele si rana pe col
- 5Se poate sa fi fost infectat cu hiv ?
- 3rana col cauterizata
- 1daca exista o rana pe col insa fara niciun fel de aspect canceros trebuie cauterizata?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 13tratament hiv este gratuit?
- 5hiv
- 3risc transmitere hiv ginecologie
- 1Simptome HIV ????
- 1Hiv sau paranoia
- 2Simptome Specifice Hiv
- 4Hiv si sifilis
- 0Transmitere HIV afta bucala
Mai multe informații despre: HIV Rana pe col infectia cu HIV BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angiomatoza bacilara
- Infectii cu micobacterii netuberculoase in SIDA
- SIDA
- Infectia perinatala cu HIV
- Manifestarile neurologice ale infectiei cu virusul HIV
- Lipodistrofia asociata HIV
- Esofagita HIV
- Complicatiile gastro-intestinale in HIV-SIDA
- Demenţa asociată infecției HIV (encefalopatia HIV)
- Infecțiile orale transmise prin sex oral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: