tratament pentru gardnerela in timpul sarcinii
3 saptamini in urma am facut analize si a iesit gardnerela, doctorul mi-a zis sa nu iau nimic, numai ca acum a inceput sa-mi apara senzatie de discomfort si mincarimi, oare nu-i nimic care sa nu dauneze sarcinii dar sa si ma ajute macar un pic, sau trebuie sa rabd in continuare?
1 comentarii
Se pot administra local ovule care sa contina antibiotic, dar asta numai dupa cultura cu antibiograma. Daca sunt mancarimi, este posibil safie vorba deo candidoza, pentru care se pot administra ovule vaginale cu Canesten gyn 3zile, acestea putand fi administrate si in timpul sarcinii.
Daca persista infectia cu gardnerella, aceasta raspunde de obicei la Augmentin, insa antibioticul oral e bine safie administrat dupa primele 3luni de sarcina, si tot dupa efectuarea antibiogramei din secretia vaginala.
Daca persista infectia cu gardnerella, aceasta raspunde de obicei la Augmentin, insa antibioticul oral e bine safie administrat dupa primele 3luni de sarcina, si tot dupa efectuarea antibiogramei din secretia vaginala.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare