Tratamentul paradontozei cu laser

01-07-2021
Happ
Nu este medic/terapeut
Happ
Ati efectuat tratament cu laser? Este eficient sau recomandati tratamentele clasice? Am retract gingival la 3 dinti, in rest gingii sanatoase.
1 comentarii
0
23-03-2023, ora 00:32
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

există diferite abordări terapeutice în tratamentul paradontozei, inclusiv tratamentele cu laser. Cu toate acestea, nu există un consens clar cu privire la eficacitatea lor în comparație cu tratamentele clasice.

Tratamentele clasice pentru paradontoză includ chiuretajul subgingival, detartrajul și planul de tratament personalizat, care poate include și aplicarea de antibiotice sau utilizarea de dispozitive de igienă orală speciale. Aceste tratamente sunt considerate a fi bine stabilite și eficiente în majoritatea cazurilor.

Tratamentul cu laser poate fi utilizat ca o alternativă la abordările clasice, fiind promovat ca o metodă mai puțin invazivă și mai confortabilă pentru pacienți. Tratamentul cu laser poate fi folosit pentru îndepărtarea țesutului infectat, reducerea inflamației și stimularea vindecării țesuturilor afectate. Cu toate acestea, nu există suficiente studii clinice care să dovedească în mod concludent că tratamentul cu laser este mai eficient decât tratamentele clasice.

Este important să discutați cu medicul stomatolog sau parodontolog cu privire la cele mai bune opțiuni de tratament pentru cazul dumneavoastră de paradontoză, inclusiv dacă tratamentul cu laser este sau nu o opțiune viabilă.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: