trombembolism pulmonar masiv+multiple infarcte pulmonare

27-08-2009
nany
Nu este medic/terapeut
nany
buna de curand am iesut din spital cu sotul meu care a suferit de trombembolism pumonar masiv si multiple infarcte pulmonare. are 39 de ani ATENTIE! -nu are varice, nu a luat medicamente in viata lui infara de niste aglocalmine si alea pt dinti.;nu a suferit nici o interventie chirugicala sau ceva legat de o cauza care face trombi!? a facut in spital tratament cu heparina apoi cu clexane iar acum ia sintrom. in tot acest tim el avea timpi de coagulare intre 26-36 86 secunde cel mai mult. acum stare lui e buna si timpi sunt intre 3 si 4.PROBLEMA este alta mie imi este foarte frica sa nu recidiveze?! noi am iesit din spital si nua avem 100/100 cauza cum ne putem feri de o posibila recidiva? cine ar pute sa ma ajute in dezlegarea misterului? rog foarte multa seriozitate.si raspunsuri clare, amatorii de senzational sa se abtina chear am trecut prin multe presiuni.va multumesc. cu respect diana.
2 comentarii
0
02-09-2009, ora 17:00
nany
Nu este medic/terapeut
nany
oare nu are nimeni nici un comentariu legat de tromb embolism pulmonar? sau am nimerit pe un site care nici macar nu este frecventat de medici sau nici nu mai stiu ce sa mai cred?! chear oare citeste cineva chestile astea sau nu are nimeni nici un raspuns? astep un raspuns daca il stiie cineva sau macar indrumati-ma pe la ce usi sa mai bat.va rog si chear multumesc.
0
13-03-2010, ora 18:49
nany
Nu este medic/terapeut
nany
de ce nu citeste nimeni aici sau este un sait de rahat nu am nici un raspuns de atata timp vai de capul lor medici care se inscriu si nu au nici o treba dupa aceea este ultima data cand mai deschid acest sait cica ro medic. adica corect medici de romania ce mai vrei
Adaugă un comentariu / răspuns