Trombocite mari.

17-05-2016
XmasterOfficial
Nu este medic/terapeut
XmasterOfficial
Acum 4 saptamani m-am racit putin si apoi a trebuit acum 3 saptamani sa plec la Brasov pentru o olimpiada. Am plecat racit si acolo m-am racit mai rau. La intoarcere dupa 2-3 zile am ajuns pe la urgenta (in orasul Brad, Hunedoara) cu durere in piept (doresc sa specific ca am avut gastrita), in zona ficatului si febra 38, 5. Mi s-a spus ca am o Viroza Respiratorie si mi s-a dat tratament Cefort 5 zile. Eu am venele foarte subtiri si nu se vad prin piele foarte usor, drept urmare, cam aproape fiecare asistenta/doctor care a incercat sa imi puna o branula sau sa imi faca o injectie, mi-au perforat venele (o asistenta a ajuns sa imi perforeze venele de 4 ori pana a reusit sa imi gaseasca o vena, facandumi-se rau intre timp...) Dupa ce am terminat tratamentul cu Cefort, am ramas cu durerea in piept si la ficat, fara pofta de mancare (cu febra persistenta dar scapasem de raceala). Am ajuns din nou la urgenta, de data aceasta la Spitalul Judetean de Urgenta, Hunedoara (Deva) si eram anemic (ne avand pofta de mancare) si cu durere in piept, in zona ficatului si febra. Mi s-au facut raze la plamani si abdomen si analize, toate au iesit bune. Nestiind nimeni ce am, m-a transferat la Boli Infectioase pentru mai multe cercetari. Dupa ce mi-au mai spart venele pe acolo (sunt tot vanat pe maini iar ultima branula care mi-a fost pusa, nu mi-a fost inlocuita timp de o saptamana pana cand am fost externat), s-a constatat ca febra este ca urmare a Virozei Respiratorii iar durerea in piept si in zona ficatului ca fiind o urmare a gastritei ce am avuto. In momentul externarii (cu 2 zile inainte mi s-a luat sange pentru analize), s-a constatat ca am nivelul de Trombocite la 500.000. Acum vine intrebarea:

Este posibil ca nivelul trombocitelor sa fi crescut (din cate am inteles nivelul normal e intre 300.000 si 450.000) ca urmare a leziunilor venelor si a gastritei? Si sa revina la normal cand venele se vor vindeca? Mi s-a recomandat sa mai fac o analiza de sange peste o luna sa se monitorizeze nivelul trombocitelor. Totusi as dori sa aflu mai multe pareri. Multumesc.

P.S. Nu doresc sa dau vina pe nimeni pentru lezarea venelor mele... Daca ar fi cineva de vina, eu as fi deoarece venele mele sunt greu de gasit si in fond, si asistentele/doctorii sunt oameni si nu pot sa vada prin piele...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Trombocite (PLT, TR) - valori normale, rol în organism, interpretare număr crescut sau scăzut
  • Leucocitoza cu trombocitoză (leucocite crescute și trombocite crescute)
  •