tumoare colon

22-08-2012
ildi1718
Nu este medic/terapeut
ildi1718
buna ziua, mama mea are 77 de ani diagnosticata cu o tumoare la colon in partea dreapta care necesita urgent operatie.Problema este ca are si afectiuni cardiace, in cazul unei anestezii totale va rezista in timpul operatiei ? in acelasi timp daca nu se opereaza este riscul unei ocluzii ne-a spus medicul gastroenterolog.Ce ma sfatuiti?
2 comentarii
0
22-08-2012, ora 18:58
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Chirurgul va va spune daca riscul este prea mare. Dar acum, datorita noilor generatii de anestezice nu mai este riscul atat de mare. Se opereaza si la 90 de ani, depinde de concluziile trase avand in fata toate datele. Anestezistul cere absolut toate informatiile medicale si va spune cat este de mare riscul. Daca ajunge la ocluzie, tot operatie se face.
Sanatate!
0
13-09-2012, ora 14:40
Dr. Tuca Stefan
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Tuca Stefan
Buna ziua,

Eu va sfatuiesc sa veniti cu mama dumneavoastra la un consult chirurgical, sa vedem despre ce este vorba..Afectiunile cardiace vor fi evaluate inaintea operatiei de catre un cardilog, iar implicatiile anestezice vor fi dezbatute impreuna cu dumneavoastra si cu mine, in asa fel incat sa cantarim totul foarte bine, inaintea unei operatii care oricum va trebui realizata.

Cu stima,

Dr.Tuca - medic specialist chirurg
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul