tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
buna ziua.as vrea si eu sa va intreb ce anume sa mai fac si la ce medic imi recomandati sa merg ca si specialitate daca fetita mea are o tuse cu secretii verzi foarte plina si mucozitati la fel?fetita a avut o pneumonie in octombrie.a fost pe tratament de ampiplus injectabil 3 zile(1 la 12 ore)apoi am continuat cu unasyn, aerius, erdomed timp de 7 zile.dupa acest tratament am mers pe astha-15 o luna.acum are aceste secretii despre care am spus mai sus. nu stiu ce sa fac?ma puteti indruma putin sau nu stiu?!tin sa mentionez ca fetita a fost mai sensibila de mica, cu raceli mai dese, tratate de obicei cu tratamente homeopate.
acum are varsta de 4 ani.
acum are varsta de 4 ani.
2 comentarii
Buna ziua!
Cred ca tot un tratament homeopat ar fi cea mai buna solutie. Puteti apela si la un pneumolog
pediatru sau la un pediatru, pentru elucidarea diagnosticului, dar ca varianta de tratament cea homeopata ar fi cea mai buna si de dorit.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Cred ca tot un tratament homeopat ar fi cea mai buna solutie. Puteti apela si la un pneumolog
pediatru sau la un pediatru, pentru elucidarea diagnosticului, dar ca varianta de tratament cea homeopata ar fi cea mai buna si de dorit.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Am o fetita de 4 ani si 5 luni care de o luna de zile are pneumonie. I s-a facut radiografie, dar se vede ceva insa nu grav, se aude ceva la plamani, i s-a facut tratament injectabil cu ampicilina, genta si hidrocortizon - 5 zile, a urmat cu augmentin *oral) si Klacid, iar intr-un final mi-a zis sa ii dau Klabax, dar am fost la un medic homeopat care mi-a recomandat aerosoli cu dexa, ser si adrenalina, iar in plus kalium sulfuricum, blata orientalis, antimonium tartar, ipeca, pulmin-histamin si hidrastis pe langa IMUNOTUS. NU ii trece haraiala de la plamani si scot si mucisori cu batistuta bebelusului destul de multi, dar albi. Cine ma poate ajuta sa imi dea un sfat ptr ca am si baietelul de 1 an bolnav si a stat 2 saptamani in spital pe antibiotice si degeaba, ii dau si lui homeopate si haraie dar nu de la plamani, zic doctorii ci de la secretii pe care nu pot sa i le aspir. Astept un raspuns daca se poate! Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fetita 5 ani are o tuse iritativa
- 3pneumonie, laringita sau.
- 5tuse si raguseala puternica
- 1tuse si probleme de respiratie
- 6inceput de rosu in gat
- 6pneumonie lobara, scizurita orizontala dreapta
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 4tuse, aparent fara motiv
- 2tuse productiva la copil
- 3Tuse scaietoare dimineata..
- 5tuse de care nu pot scapa
- 4tuse si febra de o saptamana
- 4Problema ORL copil 7 ani...
- 1copilul meu a fost diagnosticat cu pneumonie
- 5expectoratie
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
- 5Simt un spasm in piept care ma face sa tusesc
- 8Tuse care nu se rupe asemenea unui nod in gat
- 1Tuse de 2 săpt.
- 0Tuse persistenta, poate fi alergie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: