Tuse plină si nas care curge

30-04-2021
OanaLuca
Nu este medic/terapeut
OanaLuca
Buna ziua! Băiețelul meu de 4 si 3luni de o lună de zile îi tot curge nasul si are o tuse care pare a fi plină. I-am administrat sub îndrumarea doctorului 10 zile Aerius, sirop Stodal, Astha 15, Virodep, Laridep, si Nurofen iar pt nas Tonica. I-a trecut 2-3 zile tusea si nasul dar apoi reinceput si mai tare cu aceste simptome. Am reînceput tratamentul la îndemnul medicului iar după alte 10 zile pt ca nu s-a ameliorat starea lui medicul de familie i-a prescris Klacid, fluimucil sirop si pt nas sa merg in continuare cu Tonica. Am terminat tratamentul si nu este nici o ameliorare. Are muci galbeni si inca tuseste dar nu la fel de des. Băiatul are făcut vaccinul Prevenar de cand era bebeluș. Va rog sa ma sfătuiți cu ce pot sa Ii fac aerosoli sau ce sa îi mai dau îi treaca. Multumesc!
1 comentarii
0
04-05-2021, ora 09:41
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
A primit, deja, multe medicamente. Trebuie crescuta imunitatea ( sucuri naturale de citrice/catina + ghimbir, zilnic; cure de aerosoli de salina/mare ), evitarea zonelor cu igrasie/alergeni. Incercati sa ii faceti si un consult ORL pt excluderea unor factori de intretinere a simptomelor din sfera nasului si gatului, de atat timp. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum afectează co-infecţiile coronavirus, virus sinciţial respirator şi rinovirus copiii
  • Nivelul de activitate fizică - invers proportional cu numărul de zile de infecții ale tractului respirator superior la copii
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  •