Umflatura dupa Circumcizie

122 comentarii 1 2 345 Înainte ›
0
12-03-2014, ora 09:10
Cafelucciano
Nu este medic/terapeut
Cafelucciano
Păi e normal să-ţi lase piele. Dacă pielea de pe penis e întinsă în stare FLASCĂ, (nu fleoaşcă sau alţi termeni...amuzanţi) atunci o să ai parte de erecţii dureroase. Nu mi se pare aspectul în stare flască mai important decât funcţionalitatea. Probabil e tardiv comentariul meu, dar revino cu impresii după un an, aproape. Eu am 39 de ani şi am 9 zile de la operaţie. N-am dat nici un ban, pentru că aveam fimoză şi am avut trimitere de la medicul de familie. N-am avut până acum nici un hematom, doar puţină sângerare pe la operaţie în primele două zile(dimineaţa aveam pansamentul pătat). Mâine merg să-mi scoată aţele, cred că ele sunt singurul lucru care mă mai supără acum.(la erecţiile nocturne mă trezesc instant). Deci, cum e după un an ?
0
13-03-2014, ora 20:26
Mark24
Nu este medic/terapeut
Mark24
Am acum aproximativ 1 an si 2 luni de la operatie, nu este nici o problema, totul este bine, sensibilitatea la excitare este inca la fel ca si acum 8-9 luni, cand pot sa zic ca eram vindecat complet, inafara de o mica cicatrice dealungul operatiei nu e nimic diferit, femeile se pare ca nu observa nici o diferenta circumcis/necircumcis. Aspectul curat se mentine tot timpul, si acum pot spune ca nu regret nimic din aceasta operatie.

In apoximativ 3-4 luni de la operatie vindecarea e totala, totul e perfect normal. Trebuie sa recunosc ca prima luna, luna jumate am fost plin de sperieturi. In schimb acum totul e bine.

P.s - Nici macar unii medici nu observa diferenta decat daca se uita atent in privinta circumcis/necircumcis.
0
02-06-2014, ora 20:15
88gabi
Nu este medic/terapeut
88gabi
Buna ziua, am 26 de ani, 4 zile de la operatia de circumcizie am o problema cu o parte din operatie in partea superioara nu mi se inchide deloc rana tin sa precizez ca restul rani este deja destu
0
02-06-2014, ora 20:29
88gabi
Nu este medic/terapeut
88gabi
Buna seara!Am si eu o problema.Am 5 zile de la operatia de circumcizie si rana nu se inchide.Nu pot sa port nimik deoarece in partea de sus rana ii deschisa si ma doare daca imi iau chiloti sau ori ce altceva pe mine. Sa auzim de bine!
0
28-06-2014, ora 19:40
Mark24
Nu este medic/terapeut
Mark24
Cam primele 1-2 saptamani sunt cele mai rele. Pana se inchide rana, urmeaza cicatrizarea, o sa mai treaca ceva timp. Nici eu nu purtam nimic, si era mai bine sa fie "lasata la aer". Daca problema nu se remediaza in maxim doua saptamani, atunci mergeti la medic. Eu stiu ca mergeam pentru orice credeam ca nu este in regula.
Ca si sfat, dupa cicatrizare, in caz ca e sensibil glandul, ca sa puteti umbla linistiti cu blugi si alti pantaloni, infasurati tot in hartie igienica, pe care o sa schimbati de fiecare data cand va trece la baie. Sub nici o forma nu o lasati murdara acolo !!
Puteti folosi spray-uri dezinfectante si va pot spune ca in doua luni maxim, o sa fiti ca noi si fericiti, perfect funtionali fara sensibilitati sau alte probleme.
0
01-07-2014, ora 17:51
cocosatul
Nu este medic/terapeut
cocosatul
Astazi am trecut si eu prin operatie, am optat pe preputoplastie. Operatia in sine ft scurta ca durata, aproape deloc dureroasa, a fost facuta cu anestezie locala si anestezia a fost singurul lucru putin dureros de fapt jenant. Rusine maxima, la 27 de ani sa se joaca un medic cu flacaul e ciudat.Au trecut cateva ore bune, nu ma mai ustura deloc, nu ma doare, curge ceva sange ( am urinat o data atunci a curs) m-am panicat putin dar analizand situatia e normal am stat cateva ore intins in pat e normal s-a strans ceva sange. Am optat sa merg la un chirurg la o clinica privata si deocamdata nu imi pare rau deloc, am avut neplacerea sa vizitez si spitalul si nu ma incanta deloc ideea plus ca medicul din spital nu mi-a dat in nici un moment optiunea de a opera preputul nu de al taia complet, plus ca, curatenia din aceasta clinica privata ma impresionat maxim.. M-a costat 600 de ron, in 2 ore jumate am ajuns inapoi acasa, cu propia masina fara nici un fel de probleme. O sa va tin la curent cum evolueza treaba, bafta tuturor !
0
27-07-2014, ora 14:21
Bti
Nu este medic/terapeut
Bti
Stie cineva daca in romania se foloseste in vreo clinica dispozitivul PREPEX sau ceva similar? Pare o alternativa mult mai buna fata de interventia chirurgicala clasica. http://prepex.com/device-overview/
0
30-07-2014, ora 14:24
gogaie
Nu este medic/terapeut
gogaie
am si eu cateva intrebari...
-pe langa beneficiile aduse sanatatii, operatia de circumcizie, ce beneficii aduce si vietii sexuale?
-mai creste putza sau se mai ingroase?
-erectia o sa vina la fel de repede?

si daca tai "ata putzei" ce beneficii aduce vietii sexuale..?

sper sa nu luat in ras intrebarile mele si sa'mi raspundeti sincer daca stiti sau avetii informatii.. :)
0
12-05-2015, ora 20:49
den325
Nu este medic/terapeut
den325
Salut, am 15 ani si acum doua saptamini jumatate mi-am facut operatie fiind ca aveam fimoza.Medicul mi-a zis sa prelucrezi cu verde de briliant (asta si fac) dar ranele inca nu sau dus cind imi trag pielea in jos si vedere parca niste umflaturi micute probabil pielea nu s-a prins dar nu stiu, cit timp dureaza pina ce se prinde totul o sa ramana cicatrice pe viata sau nu ? Ajutati-ma va rog cu sfaturi sau nu stiu mie frica putin

P.S.- Nu am durerei deloc doar cind putin ating locul unde prelucrezi cu verde de briliant.
0
14-05-2015, ora 15:07
den325
Nu este medic/terapeut
den325
Salut, mi-am facut operatie pentru ca aveam fimoza, a trecut aproape 3 saptamini si nu stiu inca daca am voie sa-l spal.Ajutati-ma, spuneti-mi daca dupa 3 saptamini am voie sal spal
1
12-07-2015, ora 18:26
Mark24
Nu este medic/terapeut
Mark24
Eu am 20 de ani si a taiat dupa gland, deci nu inteleg de ce nu s-a putut. Ma indoiesc ca a mea e mult mai diferita decat a altora. Ideea e ca mi-a lasat totusi pentru erectie sa se intinda si asta ii strica aspectul in stare fleasca pt ca am ceva piele adunata la baza glandului, dar nu foarte multa. Dar a facut foarte bine, pentru ca in erectie e perfecta lungimea, arata super bine, se simte super bine.
Mie de exemplu mi-a facut anestezie locala, vreo 4 injectii si totusi inca simteam cateva taieturi si intepaturi, iar dupa a dus penisul in stare erecta cu ceva electrosocuri, si de aceea cred ca a stiut cat sa lase pentru erectie.
Daca nu esti multumit de doctor iti sugerezi sa incerci la altul, deoarece el o va tine in continuare pe a lui.
eu am fost la 3 doctori inainte de acesta care ziceau ca nu am nevoie de circumcizie iar unul care a zis ca trebuie zicea de luat ft putin. Asa ca merita sa incerci unul bun care iti va explica tot cum va arata dupa operatie.
0
13-09-2018, ora 03:58
Dbau
Nu este medic/terapeut
Dbau
Salutari!
Am găsit pe forumul acesta informații pe care nu l ran putut scoate de la 3 medici...
Am 17 ani, 3 zile de la operație, am optat pentru circumcizie parțială, aveam o fimoza larga(puteam decalota penisu în stare fleasca, dar în erecție era imposibil).
Singura întrebare care vad ca nu și a găsit un răspuns pe măsură ar fi: Cum e cu masturbarea acum? După ce se vindeca, sa spunem 2 luni, cum te masturbezi? Adică nu mai e preputul care sa fie pe post protector și lubrifiant. Penisul este uscat în timpul masturbării?
Aștept un răspuns, mulțumesc!
0
15-09-2018, ora 17:08
mrpaul
Nu este medic/terapeut
mrpaul
Salut!
După ce se vindecă și doar atunci vei putea să încerci să te masturbezi. Din ce am citit mai sus ți s-a făcut o circumcizie parțială deci mai ai o parte din preput ramasă. Așadar probabil nu va fi o mare diferentă in ceea ce priveste masturbarea. Daca totusi o sa descoperi ca preputul ramas nu e suficient poti folosi ceva lubrifiant.
0
17-09-2018, ora 15:12
Bogdan47xD
Nu este medic/terapeut
Bogdan47xD
Buna. Tocmai ce am trecut si eu printr-o operatie de circumcizie, acum pe 24 se face o luna de cand am fost operat dar inca atele nu mi-au cazut deloc, ele trebuie sa pice singure dar pana acum inca nimic. Pot face baie dar nu pot lua nici o lenjerie pe mine fiindca orice imi atinge acea zona ma doare, este normal sa fie asa? Ar trebuii sa merg la munca dar efectiv nici cu pantaloni mai largi nu pot sta calumea, trebuie sa imi tin mana-n fata, imi fac "cort" cu ei fiindca daca merg normal cu ei ma doare, nu stiu ce atinge acolo dar nu pot merge normal. Poate ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva sfaturi, multumesc!
0
17-09-2018, ora 18:06
mrpaul
Nu este medic/terapeut
mrpaul
Cred ca cel mai bine ar fi să mergi la medic la un consult... nu pare ok ca atele nu au cazut nici dupa o luna de la operatie.
0
17-09-2018, ora 18:37
Bogdan47xD
Nu este medic/terapeut
Bogdan47xD
Medicul a spus ca e ceva normal, chiar si un medic mai mare din clinica m-a vazut si a zis ca atele pot cadea si dupa 30 de zile si chiar dupa 40, de la om la om difera si nu poate sa imi zica chiar sigur pe cand o sa cada, insa si mie mi se pare ciudat ca inca nu au cazut desii se vad deja complet atele, la inceput erau bagate de tot iar acum s-au ridicat dar nu pica.
0
18-09-2018, ora 02:04
Dbau
Nu este medic/terapeut
Dbau
Salut, Bogdan!
Am aceeași problema cu mersul. Pur și simplu nu pot sa merg normal, merg de parca as avea piciorul în ghips, orice atingere în zona aia o simt pana în mijlocul creierului. Tot bandajat umblu de când am făcut operația și nu pare sa se fi schimbat mare lucru în legătură cu sensibilitate penisului. Încep sa nu mai suport sa merg ca un handicapat, cât va dura toată chestia asta? Aștept un răspuns, dacă știe careva și dacă a trecut prin asta.
0
18-09-2018, ora 09:10
Bogdan47xD
Nu este medic/terapeut
Bogdan47xD
Salut. Eu nu mai port nimic acolo iar atingerea e si mai nasoala, aceeasi durere pana-n creier o am si eu si nu stiu ce sa mai fac.Se pare ca totusi au inceput sa cada atele, mi-au cazut pana acum 3 dar trebuie sa mai trag si eu putin de ele fiindca singure nu prea cad, probabil vor cadea pana saptamana viitoare majoritatea.Doctorul mi-a spus ca trebuie sa astept sa se densensibilizeze fiindca asa e la mine nu de la operatie, dar chiar ma deranjeaza enorm, orice atingere e foarte nasoala si ma incurca cam la orice.Doctorul mi-a spus sa nu mai dau nici cu nimic, inainte foloseam Oximed & Betadine dar a zis sa nu mai dau cu nimic sa o las asa, poate e si asta.
0
28-10-2018, ora 19:02
Liviuuu
Nu este medic/terapeut
Liviuuu
Mi-am făcut și eu o circumcizie parțiala. Știind doar ca dimineața mă taie și peste 3 plec acasă, nu m-am gândit ca recuperarea e atât de pretențioasa. Astfel ca a doua de la operație am început sa-mi incet oarecum in ritmul normal. Acest lucru m-a costat.
La 5 zile după intervenție, la controlul, doctorul mi-a zis ca e foarte umflata puta. Mi-a dat termen o săptămâna sa se dezumfle, timp in care mi-a recomandat multe comprese cu ceai de mușețel și Ketonal. In caz contrar fiind nevoit sa-mi dacă o circumcizie totala.
Acum mai am o zi și se pare ca nu voi scapă.
Întrebarea 1: chiar așa de greu trece un edem?
Întrebarea 2: circumcizia totala cât de deranjanta este fata de cea parțiala?
0
10-11-2018, ora 11:47
mrpaul
Nu este medic/terapeut
mrpaul
Salut!
Cum te mai simti acum? S-a mai dezumflat? Este totusi o operatie... recuperarea dureaza ceva functie si de organismul fiecaruia.
Despre edem cel mai indicat este sa vorbesti cu medicul, el stie cel mai bine cat de greu trece.
Circumcizia totala nu este mai deranjanta doar ca trebuie sa treci din nou prin operatie. Diferenta este ca daca acum ti-a lasat o parte din preput, la cea totala il va taia pe tot si nu vei avea nici un pic de piele peste gland.
0
24-11-2018, ora 00:16
Dan27
Nu este medic/terapeut
Dan27
Salut, am facut o cicumcizie partiala din cauza unei fimoze pe 6 decembrie la 9 zile am fost sa-mi scoata atele ingrijirea a decurs foarte bine, doar ca pielea unde a fost cusuta a ramas tare. E normal? Se simte foarte tare la atingere si tot nu pot sa decalotez penisul.
0
22-02-2019, ora 10:05
Mariusneagaa
Nu este medic/terapeut
Mariusneagaa
Salut...am 30 ani...de 3 saptamani...am facut o circumcizie...totul a decurs foarte bine pana acum dar unde a fost cusuta pielea, a ramas foarte tare, si e greu de decalotat, totodata da impresia ca penisul e mai mic, la fel cum a comentat si Dan27...ceva pareri? Isi revine pielea in zona cusaturii si se va decalota? Astept o parere care a avut aceeasi simptoma...multumesc..zi buna
0
12-05-2021, ora 14:46
Prunea Eugen
Nu este medic/terapeut
Prunea Eugen
Buna ziua, in urma cu două luni am suferit o operație de circumcizie, recuperarea a decurs bine mai putin unflatura din jurul operației care nu sa retras încă, doctorul ce ma operat spune că se va retrage in timp. Îmi puteți spune daca este normal si in cat timp se va retrage aproximativ? Va multumesc anticipat.
0
12-06-2021, ora 18:21
sunt un om
Nu este medic/terapeut
sunt un om
Salutare. Am 27 de ani, urmeaza sa fac si eu aceasta operatie. Am mai trecut prin ceva similar in copilarie unde am facut operatie de fimozza partiala. Anii au trecut iar pielita ramasa cea din zona frenului, s-a lipit de capul penisului. Ma simt ingrozit ca trebuie sa trec din nou prin aceste momente.
Nu stiu cum va mai fi viata mea sexuala dupa operatie, in momentul de fata fiind una buna, dar incep sa a probleme de urinare din cauza faptului ca nu pot aplica o igiena corespunzatoare.
A mai patit cineva sa fie in aceasta situatie? Consider ca nu mai este o simpla operatie de circumcizie, este mai delicata din cauza faptului ca pielea preputului este practic sudata de capu penisului.
Daca ma puteti ajuta cu o recomandare de medic in Pitesti/ Bucuresti, ar fi perfect. Multumesc!
0
25-09-2021, ora 23:56
Michail
Nu este medic/terapeut
Michail
Salut! Am 2 zile de la operatie. Sunt ok, dureri normale la erectie, fara complicatii, penisul arata ok pt sitatia data. Problema mea este sensibilitatea glandului. Imi vine sa ma urc pe pereti. Azi mi-a scos pansamentul, iar dr a zis ca nu mai am nevoie de pansament, insa imi vine sa stau cu penisul infasurat in tifon. La orice atingere a glandului sar in sus si imi vine sa fumez 10 tigari. Ceva recomandar ca sa trec mai usor peste aceasta perioada? La voi cat de repede s-a desensibilizat?
0
07-11-2021, ora 18:28
Antique
Nu este medic/terapeut
Antique
Salut !
Am 33 ani si in urma cu o zile am facut circumcizie ca aveam fimoza totala. Sunt speriat ca si inainte o aveam destul de mica si nu stiu de ce, dar acuma dupa operatie are cam 5 cm. Si nu stiu cata piele a lasat pt erectie dar noaptea se ridica ffff putin si ma si ustura tare. Inca nu au cazut atele si mie frica sa nu imi fie asa mica ca am incurcato. Vreau un rasp de la ei care au experiență in asa ceva. Va multumesc
0
07-11-2021, ora 19:18
Michail
Nu este medic/terapeut
Michail
Cat timp a trecut de la operatie? Ce piele sa lase pt erectie? Pielea se taie complet, glandul ramane fara piele pe el. In primele 3 sapt durerile sunt normale, ai grija la spalat si fara sex sau masturbare timp de 6 sapt (sau cat ti-a recomandat medicul) Firele or sa cada, la mie o parte au cazut dupa 3 sapt si restul la 6 sapt de la operatie
0
08-11-2021, ora 12:43
Antique
Nu este medic/terapeut
Antique
Au trecut 10 zile, stiu ca trebuie sa taie pielea dar eu ma refer la pielea de la corp catre tăietura are cam 2, 3 cm si cand sunt in erectie acuma creste cu max 2 cm. In concluzie inainte de operatie era mai mare ca pumnul in erectie si acuma ii jumatate. Eu tot mai sper ca se mai lungeste cu timpul cum cad atele. As regreta toata viata sa stiu ca o am asa mica. Eu am facut operația in franta.
0
08-11-2021, ora 12:53
Antique
Nu este medic/terapeut
Antique
Pe mine nici nu ma bandajat nici nu mia dat antibiotice decat paracetamol pt durere am control abia peste 10 zile. Sunt tot stresat pana atunci mai ales ca mam insurat de 7 luni si vrem si copii
0
08-11-2021, ora 13:12
Michail
Nu este medic/terapeut
Michail
Asteapta sa treaca 60 zile de la operatie si o sa vezi ca vei fi ok. Nu regreta ca te-ai operat, fimoza neoperata la timp duce la complicatii grave (din ce mi-a spus dr). Probabil din cauza durerilor si a stresului ai si probl erectile, calmeaza-te si o sa treaca. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns
122 comentarii 1 2 345 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •