Umflatura gat
Buna,
M-am trezit in dimineata asta cu o umflatura in partea stanga a gatului, sub ureche, imediat in spatele mandibulei. Umflatura este de marimea unei boabe de fasole, aproximativ, si doare putin la atingere. Oare ce medic ar trebui sa vad pentru asta? Si eventual ce as putea face pana ajung la medic?
M-am trezit in dimineata asta cu o umflatura in partea stanga a gatului, sub ureche, imediat in spatele mandibulei. Umflatura este de marimea unei boabe de fasole, aproximativ, si doare putin la atingere. Oare ce medic ar trebui sa vad pentru asta? Si eventual ce as putea face pana ajung la medic?
3 comentarii
initial un medic stomatolog
apoi la ORL
apoi la ORL
Buna ziua,
In urma cu 4 zile am fost diagnosticata cu nevralgie trigeminala, pt care mi s a prescris un neuroleptic (gabagamma) in fiecare seara(3nopti). Nevralgia mi a trecut de alaltaieri, dar am ramas cu o durere f mare la nivelul ganglionilor submandibulari, abia daca sunt atinsi si ei ma dor. Am fost la stomatolog (ieri), mi a facut o radiografie si a spus ca nu am nimic la dinti, dar mi a prescris augmentin+metronidazol+ketonal comprimate.
Ce am ? Unde sa ma mai duc ? Durerea tot nu mi trece, se face o saptamana de cand stau numai intr o durere, abia mananc/dorm..
In urma cu 4 zile am fost diagnosticata cu nevralgie trigeminala, pt care mi s a prescris un neuroleptic (gabagamma) in fiecare seara(3nopti). Nevralgia mi a trecut de alaltaieri, dar am ramas cu o durere f mare la nivelul ganglionilor submandibulari, abia daca sunt atinsi si ei ma dor. Am fost la stomatolog (ieri), mi a facut o radiografie si a spus ca nu am nimic la dinti, dar mi a prescris augmentin+metronidazol+ketonal comprimate.
Ce am ? Unde sa ma mai duc ? Durerea tot nu mi trece, se face o saptamana de cand stau numai intr o durere, abia mananc/dorm..
un medic ORL.. trebuie sa vada gatul
sau amigdalele fac probleme
sau de la medicamente ai provocat un reflux gastro-esofagian care intretine infalmatia din faringe
sau amigdalele fac probleme
sau de la medicamente ai provocat un reflux gastro-esofagian care intretine infalmatia din faringe
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45simt ceva in gat
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 6am descoperit in partea de sus a gatului o galma
- 12Am mancat o supa de pui si mi-a ramas in gat un os
- 296carcinom scuamos in gat
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 4mi se umfla gatul in partea dreapta
- 10candidoza faringiana, senzatie de nod in gat
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 7inflamare gat-intrebare
- 5afte bucale, usturime in gat
- 9Problema cu gatul - va rog ajutati-ma
- 5Sputa galbena! Infectie sau ingrijorare mare?
- 5Problema grava cu gatul
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 7secretii posterioare vascoase care raman in gat, stari de sufocare
- 3Probleme gat limba sinusuri
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
Mai multe informații despre: umflarea gatului gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: