ureaplasma
Buna ziua. Sunt insarcinata in 27 saptamani. La inceputul sarcina mi-a iesit ureaplasma pozitiv >10000, in saptamana 16 am facut tratament cu azitromicin si eu si sotul, acum am refacut analiza si a iesti iarasi pozitiv, este drept cu valoare < 10000. Ce pot face in continuare? Pot merge in continuare cu tratament, pana cand? Cum il fecteaza pe bebe? Multumesc
2 comentarii
Trebuie sa faci tratament in continuare pana dispare acest microb.Infectia cu ureaplasma poate afecta fatul, favorizand nasterea prematura sau infectii neonatale.Tine legatura cu ginecologul tau si ia din nou antibiotic [Azytrox, Sumamed, ovule ] si verifica secretia vaginala dupa fiecare serie de antibiotic.Ai rabdare caci mai ai putin pana nasti.Numai bine!
Ureaplasma la un titru mic nu aduce probleme mari in sarcina. O infectie de *10000 poate da neplaceri.
Ureaplasma este flora normala vaginala si numai colonizarea ei excesiva cauzeaza neajunsuri.
Ureaplasma este flora normala vaginala si numai colonizarea ei excesiva cauzeaza neajunsuri.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare