ureaplasma

06-02-2009
lylyk
Nu este medic/terapeut
lylyk
Buna ziua. Sunt insarcinata in 27 saptamani. La inceputul sarcina mi-a iesit ureaplasma pozitiv >10000, in saptamana 16 am facut tratament cu azitromicin si eu si sotul, acum am refacut analiza si a iesti iarasi pozitiv, este drept cu valoare < 10000. Ce pot face in continuare? Pot merge in continuare cu tratament, pana cand? Cum il fecteaza pe bebe? Multumesc
2 comentarii
0
08-02-2009, ora 07:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie sa faci tratament in continuare pana dispare acest microb.Infectia cu ureaplasma poate afecta fatul, favorizand nasterea prematura sau infectii neonatale.Tine legatura cu ginecologul tau si ia din nou antibiotic [Azytrox, Sumamed, ovule ] si verifica secretia vaginala dupa fiecare serie de antibiotic.Ai rabdare caci mai ai putin pana nasti.Numai bine!
0
11-09-2009, ora 20:18
DrAgu
Nu este medic/terapeut
DrAgu
Ureaplasma la un titru mic nu aduce probleme mari in sarcina. O infectie de *10000 poate da neplaceri.
Ureaplasma este flora normala vaginala si numai colonizarea ei excesiva cauzeaza neajunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul