usturime în zona vagin cred

26-02-2015
carla vanessa
Nu este medic/terapeut
carla vanessa
Bună, am o fetita de 4 ani şi a avut şi are o scurgere colorata de ceva timp 3 luni cu aproximaţie şi o ustura acum rău mai ales seara când se culca nu este iritata dar mia arătat cu degeţelul ca o ustura în interior, la ce medic sa merg cu ea la generalist sau ginecolog şi ce as putea sa i dau ca sunt prin Franţa şi aici nu cunosc denumirile la medicamente pt aceasta problema?
2 comentarii
0
26-02-2015, ora 22:01
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
La un srviciu PMI(protection materno-infantile) intr-un spital puteti merge in consultatie (gratuita cu mai multi ani in urma)si veti primi un tratament, dupa efectuarea unui frotiu din secretie.Daca nu reusiti, folositi un produs pentru igiena intima pe baza de Lactacid si aplicati cu o sonda speciala, o data/zi, o solutie formata din: o lingura jumatate de Betadine solution vaginale diluata in 1 litru de apa calduta.Pt siguranta igienei locale la fetite si femei precizez ca toaleta si curatenia zonei perineale se face obligatoriu cu miscari din fata in spate.Succes!
0
26-02-2015, ora 23:35
carla vanessa
Nu este medic/terapeut
carla vanessa
Multumesc pt răspuns, azi am mers la un medic ginecolog si ma pus sa i cumpăr un gel intim asa cum aţi spus si dumneavoastră, trebuie sa o spăl de 2 ori pe zi cu el dar nu mi a zis nimic de sonda sa iau, iar daca nu i trece va trebui sa facă un test al secreţiei. Multumesc pt ajutor !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul