va rog ajutati-ma
am o infectie in capul penisului este putin inflamat si foarte rosu daca ma ating cu mana ma doare ft rau daca pica cumva apa pe el ma ustura.daca tin capul penisului in apa linistita cum ai fi in cada nu ma ustura... DE POT FACE VA ROG AJUTATI-MA..
4 comentarii
buna seara, am si eu o intrebare, cunoaste cineva unde s-a mutat policlinica de copii stirbei voda?? Va multumesc
razvaneduard, mergi sa faci o analiza de secretie uretrala cu antibiograma. Trebuie sa faci si antibiograma ca sa stii cu ce antibiotic sa te tratezi. Mergi la doctor sa iti dea trimitere, sau direct la un laborator de analize, daca nu ai fost pana acum
Chiar si asa, rezultatul ti-l da in 5 zile.
Chiar si asa, rezultatul ti-l da in 5 zile.
si eu am patit la fel ca pers de mai sus nu stiu ce sa fac
Mergi la un doctor urolog - la Urologie
O sa iti spuna ce analiza sa faci - poate o secretie uretrala, sau iti da direct tratament daca stie sigur ce este, dar trebuie sa te vada. nu se poate asa pe net.
O sa iti spuna ce analiza sa faci - poate o secretie uretrala, sau iti da direct tratament daca stie sigur ce este, dar trebuie sa te vada. nu se poate asa pe net.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un fel de saculeti in jurul glandului penisului
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 3in urma unei masturbari mai puternice, mi s-a rupt pielea de pe varful penisului
- 5Durere la atingerea glandului
- 3Problema penis
- 4Probleme Cu Pielea Penisului
- 0usturimi in timpul urinarii si eruptii pe penis
- 3dul in penis
- 12rana deschisa pe penis
- 1Penis inrosit si ceva alb pe el
- 7scurgere alba penis
- 0Umflare penis dupa ciclism
- 6Luarea pielii de pe capul penisului
- 2piele rupta penis ajutor va rog !
- 2penis rosu