Va rog am nevoie de ajutor - flegma in gat dar vine si din nas..

05-06-2021
Matei O
Nu este medic/terapeut
Matei O
Baietelul cel mic de 6 luni are o flegma in gat dar vine si din nas...ii fac aerosol si scot cu batista bebelusului dar nu iese nimic...are de ceva timp dar am zis ca ii va trece.ai nou tuseste putin de la flegma a av si fetita cea mare de 4 ani un mucus dar la ea e mai usor ca sufla nasucul in schimb cel mic nu stie...multumesc frumos...nu am fost la doctor cu el k am zis k e ok.
2 comentarii
0
05-06-2021, ora 08:23
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Puteți folosi Vibrocil îndoit cu ser fiziologic, câte o picătură in fiecare narină, înainte de alimentație și vit C, 10 pic. dimineața și la prânz. Succes !
0
05-06-2021, ora 09:50
Matei O
Nu este medic/terapeut
Matei O
Multumesc frumos...am uitat sa specific eu sunt in UK...mai nou azi noapte mia tusit toata noaptea din cauza mucilor.nici nu sta sa ii aspir nasucul bine vad ca are si ochii inlacrimati credeti ca ar trebui sa merg la doctor cu el mi.ar da cv in afara de ce mi.ati spus...nu stiu daca gasesc vibrocil aici.Va multumesc frumos pt raspunsuri..O sa merg la farmacie sa caut vibrocil
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul