Vă rog răspundeți. E cancer?

30-10-2021
Ionutz06
Nu este medic/terapeut
Ionutz06
http://prnt.sc/1xugq8q apăsați pe acest link. Acolo am acea umflatura tare despre care tot vam bătut la cap. E pe testiculul drept in partea stângă și e tare. E din cauza că nu știu să PALPEZ testiculul și strâng de el atunci când îl PALPEZ? Răspundeți am doar 16 ani. GÂNDIȚIva puțin la mine va rog răspundeți. Plâng seara de seara și nu știu ce să mai fac. Până la urmă mă spânzur că alt ceva nu știu ce să fac. Văd că nimeni nu vrea să mă bage in seamă. Vă uitați cate 50 la postările mele dar nici măcar unul nu îmi zice daca are așa ceva sau nu.
4 comentarii
2
31-10-2021, ora 04:32
Viviana9
Nu este medic/terapeut
Viviana9
Bună, nu sunt doctor și îmi pare rău că nu îți pot da un diagnostic la întrebarea ta, dar de ce nu mergi la doctor? Nu e nicio rușine și în cazul în care ai vreo problema medicala, doctorul cu siguranță îți poate prescrie un tratament. Nu mai plânge si nu te mai panica fără sa știi despre ce e vorba exact. Toată lumea trece în viata măcar o data printr o astfel de situație în care nu știe dacă are sau nu o problema vis a vis de anumite simptome. Poți cauta pe google doctor urolog + orașul în care locuiești și asa găsești un doctor la care sa mergi pentru o consultație. Sănătate!
0
04-11-2021, ora 19:13
Ionutz06
Nu este medic/terapeut
Ionutz06
Am avut covid de doua ori și nu vreau sa mai merg acum la spital sa iau iarăși virusul. De aceea nu mă duc la medic. Dar dumneavoastră ce ziceți e cancer?
0
05-11-2021, ora 08:44
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

nu va poate spune nimeni online daca este sau nu este cancer fara un consult la un medic de specialitate. Mergeti la medic la un consult pentru a afla un diagnostic corect. Cancerul nu se diagnosticheaza online, pentru a diagnostica o tumora este nevoie de consult, analize, investigatii imagistice

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
0
05-11-2021, ora 14:31
Ionutz06
Nu este medic/terapeut
Ionutz06
Am înțeles dar pe timpurile acestea nu as merge la spital pentru că mă duc cu o boala și mă întorc cu 10 boli acasă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.